Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 170
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Borilaćki sportovi

Ray Sefo stiže u Split

Ray Sefo
Marko Prpic/PIXSELL
18.10.2016.
u 12:04

Ovogodišnji laureati su: Ray Sefo (SAD), Ernesto Hoost (NIZ) koji je ujedno i ambasador IHoF-a, Predrag Znaor, Dan Inosnato (SAD), Slaven Vujić, Mohamadhadi Nasiri (IRN), MMA Gladiator Team Dubrovnik,Profightstore te Sixt rent a car.

Peto izdanje Međunarodne Kuće slave borilačkih sportova čije je sjedište u Splitu, bit će održano 3. prosinca ove godine u Kongresnoj dvorani splitskog hotela Atrium.

Utemeljitelj ove hvale vrijedne manifestacije je splitski Jujitsu klub Uragan.

Osim poznatih imena iz svijeta borilačkih vještina, legendi borilačkih sportova poput Branka Cikatića (K1), Marka Žaje (kickboksing), Damira Škare (boks), Voje Vujevića (judo), Vjekoslava Šafranića (karate) kao i istaknutih sportskih djelatnika u borilačkim sportovima poput Dragana Primorca (teakwondo), Dražena Čulara (KIF Split- teakwondo), Steve Mentusa (judo), Zijada Mahmuljina (nanbudo i wushu) velik je i broj onih koji dolaze iz raznih država svijeta. 

Među njima se svakako ističu višestruki prvak svijeta u kickboxingu Don Dragon Wilson(SAD), K1 šampion Jerome Le Banner (Francuska), Bill Superfoot Wallace (SAD), Dževad Poturak (BiH), Rassul Mammadov (AZR), kao i rado viđen gost u Splitu, jedan od najboljih K1 boraca svih vremena, Nizozemac Ernesta Hoost koji je ujedno i ambasador IHoF-a.

IHoF Split je međunarodno priznata i etablirana institucija koja ima jako dobru suradnju s preko 30 nacionalnih, europskih i svjetskih organizacija/federacija borilačkih sportova i vještina. Kriterij za izbor godišnjih počasnika je podijeljen u tri glavne kategorije:

1.Osvajači kontinentalnih, svjetskih ili olimpijskih medalja u bilo kojem borilačkom sportu
2.Javne osobe (glumci, političari, poduzetnici, itd.) koji su svojim javnim djelovanjem i radom u međunarodnim okvirima doprinijeli promicanju i razvoju te popularizaciji borilačkih sportova i vještina
3.Osobe/sportaši/klubovi/savezi/institucije koji su svojim javnim djelovanjem i ostvarenim rezultatima unaprijedili razvoj borilačkih sportova i vještina u svojoj zemlji i u međunarodnim okvirima.
U navedenim kategorijama su potkategorije (nazivi pojedinačnih nagrada) u kojima je svaki počasnik prethodno nominiran, odnosno izabran.

Ovogodišnji laureati su: Ray Sefo (SAD), Ernesto Hoost (NIZ) koji je ujedno i ambasador IHoF-a, Predrag Znaor, Dan Inosnato (SAD), Slaven Vujić, Mohamadhadi Nasiri (IRN), MMA Gladiator Team Dubrovnik,Profightstore te Sixt rent a car.

Poseban gost na VIP gala večeri, uz ostale uzvanike, bit će velikan borilačkog sporta Novozelanđanin Ray Sefo s američkom adresom (Las Vegas), inače višestruki prvak svijeta u kickboxingu i u muai-thaiju, a danas iznimno uspješan vlasnik i promotor američke borilačke organizacije pod nazivom WSOF.

Na svečanoj gala večeri očekuje se veliki broj uzvanika iz javnog i društvenog života grada Splita i iz Hrvatske, a bit će organiziran i humanitarni dio večeri za potrebe Udruge „Senzori“.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije