Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 19
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ništa od borbe?

"Prorok" McGregor u 2014. predvidio da se Aldo neće boriti s njim

Conor McGregor
Fight Site
24.06.2015.
u 22:27

UFC 189 će se održati 11. srpnja, a event bi trebali predvoditi Aldo i McGregor, dok će se u sunaslovnoj borbi naći Robbie Lawler i Rory MacDonald.

Najbrža rastuća zvijezda UFC-a i izazivač u pero kategoriji, Conor McGregor, je u prosincu prošle godine predvidio da će se prvak Jose Aldo povući iz njihove borbe, piše Fight Site. Hoće li to biti tako ili ne, ostaje za vidjeti nakon što se objave rezultati pretraga koje će otkriti je li Aldo slomio rebro i hoće li moći nastupiti na UFC-u 189.

U utorak je otkriveno da je Jose na treningu pretrpio ozljedu rebara, ali se sa sigurnošću još ništa ne zna o ozbiljnosti ozljede.

Conor je krajem 2014. za SportsJOE.ie predvidio ovakav rasplet događaja:

"Sad kad je dvoje izazivača, Frankie Edgar i ja, Joseovi treneri su rekli kako žele da se Aldo bori s Frankiejem. To je pokazatelj straha. Zašto bi se želio boriti s likom kojeg si već pobijedio?", izjavio je McGregor 2014.

"Ako mogu biti iskren vidim borbu između mene i Alda odgođenu za neki stadion, ili Croke Park ili Aviva Stadium, ali onda će se Jose izvući iz borbe, a Edgar uskočiti."

Takav rasplet bi definitivno odgovarao Frankieju koji spremno čeka poziv UFC-ovih čelnika.

UFC 189 će se održati 11. srpnja, a event bi trebali predvoditi Aldo i McGregor, dok će se u sunaslovnoj borbi naći Robbie Lawler i Rory MacDonald.

Komentara 1

DI
diskasting
12:45 25.06.2015.

Mcgregor najjaci si bas sam ocekivao tu borbu i jedva cekao...kad ono nista od toga sad treba vidjeti dali se aldo borio u zadnjih godinu dana ak ne onda mcgregor vs edgar za interm champion pojas mora biti. There is only one connor mcgregor!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije