Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 97
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Arianny Celeste

Procurilo u javnost: Seksi ikona UFC-a pokazala nešto vruće

Arianny Celeste
Foto: Instagram
1/7
24.03.2017.
u 10:51

Arianny je već 11 godina UFC-ova ring djevojka.

Vjerojatno najzgodinja djevojka koja je ikad kročila UFC kavezom, Arianny Celeste, ponovno je podigla prašinu. Naime, u javnost su procurile fotografije s odmora u Meksiku na kojima je zanosna ring djevojka u toplesu.

Fotografije s plaže možete pogledati ovdje.

Arianny, pravim imenom Penelope Lopez Marquez, već je 11 godina UFC-ova ring djevojka, a može se pohvaliti kako je krasila naslovnice brojnih popularnih časopisa za muškarce.

Također, prilično je aktivna i na društvenim mrežama, a na Instagramu je prati više od 2,7 milijuna ljudi. Pogled na njene fotografije otkriva i žašto je tomu tako. 

>>Zanosna ring djevojka Arianny Celeste objavila vruće filmiće

>>UFC prvakinja napala ring djevojke: Posao im se svodi na nošenje grudnjaka i držanje kartica

 

I wanted to have a hot body, so I put down the frijoles and tacos and trained myself to eat healthy and make fitness my lifestyle.💪🏼 I wanted to be like them girls u see in the magazines so I pursued agencies until one of them said yes. 👏🏼 I wanted to be in them, but instead I became a cover girl to more then a few of them. 😁 I wanted to make it in modeling/hosting so I left my family behind in vegas and moved to LA. 🙇🏻‍♀️ I wanted to sing so I found the right people to jam with, knowing damn well so many people would be judging me. 🎤 I wanted to own a home in LA so after 10 years of saving my pennies I finally bought my first LA property last year. 🏠 I wanted this fuzzy chair, so I bought the fucken thing (knowing it will go out of style eventually). 🤷🏻‍♀️ My point is , if you can dream it, you have to believe it, and u can achieve it! Be proactive with your dreams and don't let them pass u by! ⭐️☁️🦄 - #motivation #dreams #mood #independenceissexy #smart #sexy #dress #lingerie #girl #brunette #powerful #investinyourself #1 #happy #latina #boss #photoshoot #model #brains #addvalue #positivevibes

Objavu dijeli Arianny Celeste UFC® (@ariannyceleste)

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije