Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 195
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nate Diaz

Priča o meču s Mayweatherom je izrežirana glupost da se zaboravi kako je Conor dobio batina

Nate Diaz
Foto: Reuters/PIXSELL/Ilustracija
1/4
27.05.2016.
u 11:51

Diaz je revanš protiv McGregora trebao odraditi na UFC 200 eventu, no to se neće dogoditi iz svima poznatih razloga.

Nate Diaz u svom je stilu prokomentirao glavnu temu borilačkih krugova, možebitni boksački meč između Conora McGregora i Floyda Mayweathera, piše Fight Site.

Diaz je revanš protiv McGregora trebao odraditi na UFC 200 eventu, no to se neće dogoditi iz svima poznatih razloga. Trenutno se pregovara o novom datumu za borbu, no više medijskog prostora uzela je priča McGregor vs. Mayweather, o kojoj Nate ima zanimljivo mišljenje:

“Već nakon pressice za UFC 200, počeli su mi spominjati UFC 202 event kao mogućnost za borbu. Nisam im dao odgovor, nego sam rekao da ćemo vidjeti što će se do tada dogoditi. Onda sam za vrijeme dok ja treniram čuo ova sranja o njemu i Mayweatheru. Mislim kako je to samo medijska izrežirana glupost da bi pokušali sakriti činjenicu da je Conor dobio batina.”

Što se tiče novih pregovora, Diaz je ovog puta malo promijenio pristup i želi financijski tretman jednak onome irskog borca. Malo je pojasnio što misli pod time, no i dao do znanja da neće lako odustati od svojih zahtjeva i ambicija.

“Rekao sam im kako stvari stoje. To je bila najveća borba koju su ikad imali. Svo znaju kako Conor osigurava velike brojke, no znate što, i ja radim to isto, samo što me nikad nisu stavljali na PPV nego na FOX evente. Onda sam im se obratio i rekao da su imali najveću borbu ikad gdje sam prihvatio nastup deset dana prije održavanja. I pobijedio sam u toj borbi, savladao sam borca koji im donosi najveći profit. Ako nemate ništa protiv, ovog puta bi kompenzacija mogla biti bolja nego prošli put. Uostalom, ja sam šest puta prihvatio borbu protiv McGregora, a borio sam se samo jednom. I pobijedio!”

Evo zašto Dana White nije bio baš sretan nakon povratka iz Stocktona. A znamo Natea i sigurno smo kako će uložiti sve moguće napore da dobije ono što namjerava.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije