Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Velika počast

Predsjednica dobila crni pojas u te-kvon-dou, sad je iznad Chucka Norrisa!

Kolinda Grabar-Kitarović, te-kvon-do
Foto: Sanjin Strukic/Pixsell
1/14
28.11.2015.
u 17:20

- Kada vidim ovoliko mladosti i radosti na jednom mjestu, toliko ljubavi prema sportu, to me obvezuje da i sama počnem trenirati te-kvon-do kako bih ja i zaradila neki pojas.

U zagrebačkom Sportskom domu održan je 17. Jastreb Open, tradicionalni turnir u te-kvon-dou za mlađe uzraste, koji je svojom masovnošću oduševio njegovu pokroviteljicu, hrvatsku predsjednicu Kolindu Grabar-Kitarović. A njoj su pak organizatori iz Te-kvon-do kluba Jastreb ukazali veliku čast jer su joj omogućili da joj veliki majstor Lee Kwang Bae dodijelili počasni crni pojas 9. majstorski dan na čemu joj je čestitao i južnokorejski veleposlanik u RH Suh Hyung-Won:

- Hrvatska sada ima snažnu predsjednicu koja ima deveti dan, dok jedan Chuck Norris ima osmi.

Osim naše predsjednice, takvu počast doživjeli su još samo predsjednici Rusije (Putin) i Kazahstana (Nazarbajev), predsjednica Litve (Gribauskaite) te glavni tajnik UN-a (Ban Ki-moon).

- Kada vidim ovoliko mladosti i radosti na jednom mjestu, toliko ljubavi prema sportu, to me obvezuje da i sama počnem trenirati te-kvon-do kako bih ja i zaradila neki pojas. Hrvatska treba što više ovakvih turnira i obveza svih nas je da potičemo djecu da se bave sportom.

Zahvalila se predsjednica organizatorima i radi humanitarnog karaktera turnira koji su ovaj puta skupljali priloge za Kuću ljubavi Savica-Šanci koja skrbi o ostavljenoj novorođenčadi i djeci do treće godine starosti, ali i o napuštenim majkama i trudnicama.

Inače, na turniru je nastupilo preko 1000 natjecatelja iz osam zemalja, a ovogodišnje izdanje posvećeno je velikom majstoru Lee Kwang Baeu u povodu njegovih 70 godina života i 40 godina djelovanja u Europi.

>>Predsjednica razočarala vrh HDZ-a, očekivali su mandat

>>Kumrić i Maranić upisali po pobjedu i poraz

Komentara 34

SX
sudbina x
17:48 28.11.2015.

Kolinda sad razvali onog rahitičara Milanovića. To ti nece biti teško jer taj pada s transportera ko stara baba. Dobro pa je devedesetih zbrisao u SAD,možete li ga zamisliti kao branitelja?

Avatar TAJSAM
TAJSAM
18:04 28.11.2015.

Kolinda je prava pravcata dama, upravo to ljuti Milanovića što je draža Kolinda Hrvatima od cijele vlade koju on predstavlja, te što je dostojna kraljica Hrvata. Pozdrav dobrim ljudima

JO
joe555
18:27 28.11.2015.

styrija Media Group AG. vladnici vecernjeg imaju pik na precjednicu a da pisete istinu. mozda bi. bili cjenjeni. a. ovo je udbaski medij. a ocito. ako neko napise istinu to nesmju objavit. kakvo smece od medija

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije