Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POVRATAK GLADIJATORA

Mirko Filipović o nastavku karijere: 'Vrlo lako moguće da je to kraj, hrskavica je u jako lošem stanju'

mirko filipović
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/11
02.01.2017.
u 23:02

Nisam siguran da će moje zdravstveno stanje izdržati, objasnio je Mirko.

Mirko Filipović vratio se iz Japana u Hrvatsku, a na zračnoj luci Pleso dočekalo ga je 50-ak navijača među kojima su bili njegova supruga i dva sina Ivan i Filip. Cro Cop je poručio kako je vjerojatno njegova karijera došla do samog kraja te da bi volio imati oproštajnu borbu, no koljeno je u jako lošem stanju.

- Osjećam se odlično, malo sam umoran, nisam spavao kako treba - kazao je Mirko nakon dolaska i rekao kako je zadovoljan i sretan.

- Ipak sam otišao kao outsider - objasnio je Cro Cop i dodao da je fizički bio jako spreman.

S Mirkom je stigao i vrijedni teret - Rizinov trofej koji je bio u ogromnoj kutiji.

- Plan za dalje je otići kući, otuširati se i otići u Privlaku. Moram otići srediti koljeno, nakupilo se tekućine, no ne treba dramatizirati - rekao je Mirko.

Nakon toga uslijedilo je pitanje o novim borbama.

- Vrlo lako moguće da je to to, razmislit ću dobro. Nisam siguran da će moje zdravstveno stanje izdržati. Hrskavica je u jako lošem stanju - rekao je Mirko.

Djelovao je ponosan i sretan na sve što je napravio u Japanu.

- Nisam htio da moja obitelj gleda kako me iznose iz ringa ako izgubim - objasnio je Mirko.

Mirko je s 42 godine na leđima pokazao da je iznimno opasan u ringu.  Nakon što se u četvrtak obračunao s opasnim King Moom, na Staru je godinu nokautirao sumo-borca Baruta, čovjeka od 180 kilograma. Zatim je u finalu lijevim krošeima srušio bivšeg svjetskog prvaka u hrvanju, 14 kilograma težeg i 13 godina mlađeg Amira Aliakbarija.

Čini se da je velikoj karijeri došao kraj... Neka Mirko sada uživa s obitelji.

>> Cro Cop: Ne bih volio da mi se sinovi bave ovim sportom. Ovo je preteško i prekrvavo

Komentara 28

Avatar EU MOJCA
EU MOJCA
00:31 03.01.2017.

Nema sumnje da su hrvatski borci ostavili dubok trag u ovom sportu još od Branka Cikatića pa sve do Mirka... šta ćeš pobjede su nam u krvi može i protiv oružja skroz nenaoružani ....

PS
psiho84
00:56 03.01.2017.

Ne mogu reci da gotivim sport kojim se bavi, ali svaka mu cast na fizickoj spremi u tim godinama. Kada je zaredao gubitke bilo mi je zao jer sam mislio da ce kao mnogi umjesto da se pobere na vrijeme da ga se pamti kao legendu sporta nastaviti borbe u kojima ce gubiti dok ne izblijede pobijede a za pamcenje ostanu tek zadnji porazi, ali evo dokazao mi je da i u tim godinama se moze nositi sa konkurencijom. Kapa do poda

KU
kupatilo
00:23 03.01.2017.

Mirko je ponos svih nas i drago bimi bilo danas i dalje promovira po svjetu ali ipak zdravlje je najbitnije i mislim da treba stati sad a ne posle nekom mozebitnog poraza.Odi u zasluzenu mirovinu i sretno u daljnjem zivotu a sad najdi nekom mlađeg i uci ga da opet imamo na koga dase ponosimo.I kao trener mozes puno dati.Veliki pozdrav ljudino!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije