Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mirko i Stipe

Pojavila se dva nova nastavka "S Cro Copom u krevetu"

Cro Cop
Screenshot
19.08.2014.
u 10:35

Neki Cro Copovi fanovi već su gledali zanimljiva video javljanja Stipe Drviša i Mirka Filipovića iz Moskve pod nazivom "S Cro Copom u krevetu", a ovog puta odlučili su se javiti i prije polaska na borbu

Mirko Filipović u utorak prijepodne kreće na put prema Japanu gdje ga ove subote očekuje meč protiv Satoshija Ishiija na Inokijevom eventu.

Neki Cro Copovi fanovi već su gledali zanimljiva video javljanja Stipe Drviša i Mirka Filipovića iz Moskve pod nazivom "S Cro Copom u krevetu", a ovog puta odlučili su se javiti i prije polaska na borbu.

Na tapeti su se našle brojne zanimljive teme, ne samo one usko vezane uz borilački sport, a mi vam preporučamo da izdvojite 20-ak minuta i pogledate o čemu su to pričali Stipe i Mirko...

>>Cro Cop: Spahović me pogodio svojom bombom, ali dobro sam prošao!

 
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije