Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 147
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U OPATIJI

Pogledajte video najavu za odlični FFC Futures 2!

Final Fight Championship
Final Fight Championship
19.04.2014.
u 14:13

Na FFC Futuresu 2 gledatelje u glavnom večernjem dijelu očekuje ukupno 12 odličnih mečeva.

Final Fight Championship početkom svibnja vraća se u Opatiju drugim po redu eventom iz serije Futures koji donosi nastupe više od 50 najvećih mladih nada iz cijele regije, dok u glavnim borbama večeri nastupaju svima vrlo dobro poznate borilačke zvijezde Mladen Brestovac i Ante Delija, a protivnici su im iskusni borci iz Poljske, odnosno Njemačke.

Jedna od najboljih europskih borilačkih organizacija u ožujku je oduševila opatijsku publiku koja je napunila do kraja sportsku dvoranu Marino Cvetković, a nema sumnje kako borce i ovog puta očekuje vatrena atmosfera.

Pogledajte kratku video najavu koja otkriva samo dio onoga što borilačke fanove očekuje 03.05. u Opatiji, ali donosi i još jednom neke od najboljih kadrova s FFC Futuresa 1.

Na FFC Futuresu 2 gledatelje u glavnom večernjem dijelu očekuje ukupno 12 odličnih mečeva, a ulaznice će se po cijeni već od 50 kuna naći u pretprodaji od srijede 23. travnja na prodajnim mjestima Monokini Opatija, Beto Matulji, Kavana Lovran i Dallas Music Shop Rijeka.

>> Brestovac u Opatiji protiv 125 kg teškog Poljaka!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije