Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pripreme za hunta

Pogledajte UFC-ov sjajan video o Miočićevom 'odmoru' u Hrvatskoj

Miočić
Youtube Screenshot
05.05.2015.
u 18:44

Znamo kako udara Hunt. Bit ću spreman i s puno ću samopouzdanja ući u taj meč, najavljuje Miočić.

U noći sa subote na nedjelju Stipe Miočić će se u australskom Adelaideu boriti protiv Marka Hunta, a tim je povodom UFC objavio kratku priču o hrvatskom borcu s američkom putovnicom.

Stipe Miočić je u ovoj priči govorio o svojim hrvatskim korijenima, o danima provedenim u Hrvatskoj te o novom prijateljstvu s Mirkom Filipovićem kojem je pomagao u pripremama za meč s Gabrielom Gonzagom, piše Fightsite.

Naravno, Miočić je govorio i o borbi protiv Marka Hunta.

"Znamo kako udara Hunt. Bit ću spreman i s puno ću samopouzdanja ući u taj meč. Vjerujem da mogu udariti jednako jako kao on. Znam da mogu nokautirati Hunta i nokautirat ću ga."

UFC Fight Night: Miočić vs. Hunt možete gledati uživo na Fight Channelu u noći sa subote na nedjelju 10. svibnja u 5 sati ujutro.

>>Stipe Miočić se na Facebooku pohvalio da Hrvati pišu odlične stvari o njemu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije