Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Daleyevo fantastično koljeno

Pogledajte kako je Tito Ortiz ugušio Sonnena i pobjednički otišao u mirovinu

Ortiz
Foto: Screenshot
22.01.2017.
u 11:38

Tito Ortiz prisilio je Chael Sonnena na tapkanje nakon samo dvije minute njihove borbe i tako pobjedom nad velikim rivalom otišao u mirovinu. Isti event donio je i fantastičnu pobjedu Paula Daleya nad Brennanom Wardom.

Dvadeset godina nakon što su odradili hrvački meč te nakon više tjedana prepucavanja preko medija, ali i licem u lice, Chael Sonnen i Tito Ortiz su napokon snage odmjerili u kavezu. Trajalo je sve to samo dvije minute, ali uz podosta sadržaja. Tito zapravo vrlo brzo Sonnena šalje na pod, no Chael dolazi do njegovog vrata i to izgleda podosta čvrsto, no Ortiz se izvukao iz toga i preuzeo full mount poziciju. Iz nje ipak radi tranziciju, ovog puta on hvata Sonnenov vrat, no ovo je bilo čvršće i Chael je prisiljen na tapkanje. Tako Ortiz u mirovinu odlazi pobjedom nad rivalom, piše Fight Site.

Atraktivno je bilo i u sunaslovnoj borbi, gdje je Paul Daley savladao Brennana Warda. Bila je to također kratka borba, a sve je završilo točno na polovici prve runde. Daley je još jednom svima dokazao koliko ima dobar osjećaj za trenutak te je njegovo koljeno završilo na glavi Warda, koji instantno ostaje bez svijesti i Britanac je mogao početi slaviti.

Tri borbe glavnog programa prije toga ipak nisu ponudile toliko atraktivnosti. Hisaki Kato savladao je Raleka Gracie odlukom nakon tri runde, a njihovu borbu su mediji već prozvali uspavankom. Ponešto više akcije, ali bez prekida, bilo je u pobjedama Emmanuela Sancheza nad Georgiem Karakhanyanom te Dereka Camposa nad Derekom Andersonom. Do pobjede je došao i Guilherme Vasconcelos, koji se proteklih dana našao u medijima kao novi dečko Demi Lovato, koja je zbog njega ostavila Lukea Rockholda. Brazilski borac je svoj Bellator debi obilježio nokaut pobjedom. Pobjede su upisali i Chinzo Machida te bivši UFC borac Jack May.

Bellator 170 – Rezultati

Tito Ortiz def. Chael Sonnen – SUB (R1 2:03)
Paul Daley def. Brennan Ward – KO (R1 2:27)
Hisaki Kato def. Ralek Gracie – jednoglasna sudačka odluka
Emmanuel Sanchez def. Georgi Karakhanyan – većinska sudačka odluka
Derek Campos def. Derek Anderson – jednoglasna sudačka odluka

Guilherme Vasconcelos def. John Mercurio – KO (R2 0:41)
Kevin Casey vs. Keith Berry – neodlučena borba
Alex Soto def. DeMarcus Brown – jednoglasna sudačka odluka
Chinzo Machida def. Jamar Ocampo – TKO (R3 3:48)
Jalin Turner def. Gabriel Green – KO (R1 0:36)
Jack May def. Dave Cryer – TKO (R1 0:41)
Danial Rodriguez def. Christian Gonzalez – TKO (R2 3:55)

Komentara 1

MA
MaSpa
22:59 22.01.2017.

Tito je bio i ostao legenda!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije