Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 48
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Bilo mi je sjajno'

Pogledajte kako je Stipe Miočić nokautirao dvojnika Brucea Willisa!

Stipe Miočić
Foto: Screenshot
1/7
30.03.2017.
u 13:39

“Nisam nikog nokautirao još od Overeema, tako da sam se sjajno osjećao kada sam dvojnika Brucea Willisa poslao na guzicu"

Stipe Miočić prilično je zaposlena osoba ovih dana. Osim što se priprema za svoju drugu obranu naslova i revanš u kojem će ga 13. svibnja dočekati Junior dos Santos, Stipe radi i na snimanju akcijskog filma ‘Acts of Violence’ čija je glavna zvijezda Bruce Willis, piše Fight Site.

Kako je ikona akcijskih filmova već u pozamašnim godinama, u određene scene je morao uskočiti kaskader koji se našao u ulozi njegovog dvojnika.

“Nisam nikog nokautirao još od Overeema, tako da sam se sjajno osjećao kada sam dvojnika Brucea Willisa poslao na guzicu. Odlično sam se zabavio na snimanju filma ‘Acts of Violence’. Ne mogu dočekati njegov izlazak”, napisao je Miočić uz zanimljivu snimku sa snimanja.

>>Cro Cop o meču s Fjodorom: Novac me ne zanima, to je povijest mog sporta

>>Kakva bomba! Cro Cop se želi ponovno boriti, izazvao je Fjodora Jemjeljanjenka!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije