Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 158
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Počinje nova era'

Pogledajte kako je pjevao Fury nakon pobjede nad Kličkom

Tyson Fury
Foto: Reuters/PIXSELL
1/9
29.11.2015.
u 01:28

- Kličko je bio veliki prvak, ali ništa ne traje vječno. Sad počinje nova era, kazao je prvak koji je zaplakao u svom emotivnom govoru, a onda je ganuo publiku

Tyson Fury iznenadio je cijeli svijet i pobijedio Vladimira Klička te tako postao novi svjetski boksački prvak u teškoj kategoriji. Irac je dominirao i nakon 12 rundi jednoglasnom odlukom sudaca uzeo pojas.

Jesam li vam rekao? Niste mi vjerovali, ali znao sam da ja to mogu, rekao je Fury pa dodao:

- Kličko je bio veliki prvak, ali ništa ne traje vječno. Sad počinje nova era, kazao je prvak koji je zaplakao u svom emotivnom govoru, a onda je ganuo publiku.

Naime, obećao je da će zapjevati pa je ispunio obećanje. Uzeo je mikrofon i zapjevao "I Don't Want To Miss A Thing" američkog rock sastava Aerosmith.

Poslušajte kako je to zvučalo!

>>Fury pobijedio Klička i postao prvak svijeta pa se rasplakao i zapjevao: Ovo je bio moj san!

 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije