Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tehnički nokaut

Pogledajte kako je De Lima kanonadom udaraca savladao Pokrajca

Pokrajac
Foto: Youtube Screenshot
1/2
21.12.2014.
u 10:45

Ovo je Igoru bio peti dvoboj bez pobjede u UFC-u te ukupno 12. u karijeri.

Igor Pokrajac nažalost nije uspio stići do pobjede na noćašnjem UFC Fight Night 58 eventu koji se održao u brazilskoj Barueri. The Duke je poražen tehničkim nokautom nakon dvije minute prve runde od domaćeg udarača Marcosa Rogerija de Lime, piše Fight Site.

Ovo je Igoru bio peti dvoboj bez pobjede u UFC-u (4 poraza i NC) te ukupno 12. u karijeri. Lima je sada već drugi put uspješno nastupio u UFC-u te je nakon ekspresnog nokauta protiv Richardsona Moreire, prekidom pobijedio i našeg Pokrajca.

S obzirom na loše rezultate u posljednje dvije godine, za očekivati je da bi Pokrajac mogao "dobiti papire" u UFC-u. Znamo da elitna promocija ne trpi previše negativnih rezultata u nizu.

Problemi za Igora su počeli nakon jednog snažnog lijevog krošea koji je odsjeo na njegovu bradu te ga je bacio na leđa. Brazilac je nastavio kanonadu udaraca te je sudac Yamasaki bio prisiljen prekinuti dvoboj.

 

"Stvarno sam sretan. Ovo je još jedna pobjeda, ovaj put u mojoj kategoriji - poluteškoj. Proveo sam čak 8 mjeseci trenirajući u SAD-u i jako sam zadovoljan s rezultatom. Nema boljeg nego pobijediti u svom rodnom danu, s mojim prijateljima oko mene", izjavio je De Lima nakon slavlja.

The Duke je imao prigovora na prekid.

"Mislim da je sudac prerano prekinuo dvoboj. Marcos me uspio baciti u nokdaun, no i dalje sam bio u meču. Tako je, kako je", izjavio je razočarano naš borac.

>>Pokrajac: Čitavu noć slušali smo rafale iz favele

Komentara 5

SE
sestrićna
11:48 21.12.2014.

razbio ga ko' dete zvečku :))

SI
sinisas3
18:11 21.12.2014.

Pa ovaj kad god se pojavi u ringu, dobije batina...

MA
marsovac
15:52 21.12.2014.

ko majmunim u kavezu, zalosno je da to zovu sportom

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije