Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UFC 183

Pogledajte emotivni slom Andersona Silve nakon teške borbe s Diazom

Anderson Silva
Fightsite.hr
01.02.2015.
u 16:09

Nakon pet teških rundi slavio je uvjerljivom odlukom sudaca.

Noćas je u lasvegaškoj MGM Grand Garden Areni održan UFC 183. U glavnoj borbi ovog spektakularnog eventa bivši UFC prvak Anderson Silva je uvjerljivom sudačkom odlukom porazio Nick Diaza, a na emotivne trenutke nakon proglašenja nitko nije ostao ravnodušan, piše Fightsite.

Anderson Silva vratio se u oktogon na najbolji mogući način. Nakon pet teških rundi, slavio je uvjerljivom odlukom sudaca, no do pobjede nije došao lako koliko bi se dalo zaključiti iz sudačkih kartica. Dva suca dala su brazilskoj legendi svih pet rundi, dok je jedan ipak smatrao da je Diaz zaslužio jednu rundu.

Gotovo cijela borba protekla je na nogama, gdje je Diaz pokušao isprovocirati Silvin agresivniji napad, koji bi rezultirao kontrom. Iako nije bilo vrijeđanja unutar kaveza, ostatkom ponašanja bio je to onaj stari i svima poznati Nick, posebno u prvoj rundi, kad se u jednom trenutku bacio na leđa. Vidjelo se kako to nije pravi Silva, no svakom sekundom borbe, sve je više dobivao na samopouzdanju i nije se dozvoljavao isprovocirati.

Teško se može reći da je ijedan borac bio blizu završetka borbe, iako je Silva u trećoj i četvrtoj rundi ostavio dojam da je uzdrmao Diaza, no to ipak nije bilo dovoljno. Ali, bilo je dovoljno za pobjedu po sudačkim karticama.

Na kraju smo vidjeli izuzetno emotivnog Silvu, koju je sa suzama u očima primio pobjedu, a s poda ga je podigao upravo Diaz, izrazivši mu veliko poštovanje.

>>Ovaj borac pravi je mamin sin: Dobio bonus za pobjedu i evo što će joj darovati

Komentara 5

Avatar Idler 3
Idler 3
17:25 01.02.2015.

Vrnul se nakon loma noge i pobijedil....svaka čast !!!

AP
Arteme_povedinas
22:22 03.02.2015.

Velika Ikona UFC-a

DB
doktor.buljko
22:24 01.02.2015.

Trash talk Nicka Diaza je najzanimljiviji dio UFC. Inače, njegov sam veliki navijač, ali on je u biti samo jedan prosječan boksač koji ima srca,ali to nije dovoljno da bude kompletan borac u ovoj vrsti MMA okršaja.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije