Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OGROMAN INTERES

Planulo svih 80.000 ulaznica za borbu Klička i Joshue

Vladimir Kličko
Foto: Reuters/PIXSELL
1/8
17.01.2017.
u 19:32

- Interes za ovu borbu je fenomenalan. Nitko nije očekivao ovakvu ludnicu za ulaznicama. Pokušat ćemo ishoditi dozvolu kako bi postavili još 5.000 sjedalica - kazao je promotor Eddie Hearn.

Svih 80.000 ulaznica za boksački spektakl između Ukrajinca Vladimira Klička i Britanca Anthonyja Joshue koji će se 29. travnja boriti na londonskom stadionu Wembley je razgrabljeno.

Organizatori tvrde da je interes gledatelja za njihovu borbu takav da bi vrlo lako prodali i dvostruko više ulaznica kada bi to bilo moguće.

- Interes za ovu borbu je fenomenalan. Nitko nije očekivao ovakvu ludnicu za ulaznicama. Pokušat ćemo ishoditi dozvolu kako bi postavili još 5.000 sjedalica - kazao je promotor Eddie Hearn.

Joshua i Kličko borit će se za naslov svjetskog prvaka u teškoj kategoriji u verzijama IBF i WBA.

- Boriti se u Engleskoj je nešto posebno. Nikad se nisam borio pred 80.000 gledatelja. Ovo je meka našeg sporta. Boks je nastao u Engleskoj, osjećam da se vraćam kući - kazao je 41-godišnji Kličko kojeg je u studenom 2015. pobijedio Tyyson Fury nanijevši mu prvi poraz u 11 godina. Fury je pritom osvojio pojaseve po WBA, WBO i IBF verziji, ali je ubrzo i ostao bez njih nakon što je otkriveno da se drogirao.

Joshua i Kličko trebali su se boriti u prosincu u Manchesteru, ali je Ukrajinac otkazao zbog ozljede. Umjesto njega je uskočio Amerikanac Eric Molina kojeg je Joshua pobijedio prekidom u trećoj rundi osvojivši naslov IBF prvaka. Za olimpijskog pobjednika iz Londona bila je to 18. pobjeda u 18 nastupa.

Komentara 1

SX
sudbina x
12:35 20.01.2017.

Kličko gubi nokautom...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije