Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
FINALE JUNIORSKOG SP-A

Plantiću, Prtenjači i Filipiju svjetsko srebro

Boksačke rukavice
DPA/Pixsell
24.04.2014.
u 17:45

Bez obzira na okus finalnih poraza ovaj domet predstavlja iznimno ohrabrenje za hrvatski boks koji kao da se trgnuo otkako je na čelo Hrvatskog boksačkog saveza došao Bono Bošnjak

Nitko od trojice hrvatskih boksača nije se pozlatio u tijesnim finalima Svjetskog juniorskog prvenstva u Sofiji. Najbliži zlatu bio je Sesvećanin Luka Plantić (75 kg), no suci su prijelomnu drugu rundu neočekivano dali Rusu Nesterovu (1:2).

Njegov klupski kolega Luka Prtenjača (69 kg) izgubio je od Uzbekistanca Melikuzijeva (27:30, 28:29, 28:29), a istim rezultatom pobijeđen je i Zadranin Toni Filipi (91 kg) u borbi s Kubancem Hernandezom.

Naša srebrna boksačka ekspedicija u Hrvatsku se iz Bugarske vraća u petak. Bez obzira na okus finalnih poraza ovaj domet predstavlja iznimno ohrabrenje za hrvatski boks koji kao da se trgnuo otkako je na čelo Hrvatskog boksačkog saveza došao Bono Bošnjak.

>> Senzacionalni Hrvati: Filipi, Plantić i Prtenjača u finalu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije