Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
težak posao

Ovo su najveće pogreške MMA matchmakera

Borbe
Youtube Screenshot
24.06.2015.
u 13:15

Četiri loša sparivanja dolazi iz UFC-a, a jedno iz Strikeforce.

MMA matchmakeri imaju vrlo težak posao, jer upravo oni imaju zadaću fanovima donijeti borbe koje žele vidjeti i, što je još bitnije, o kojima će razgovarati i nakon što se održe. No, nekad su razlike u borcima ipak prevelike i borbe baš nemaju prevelikog smisla. U videu ispod članka je popis takvih.

Ovdje je, prema mišljenju autora videa MontageKinga, odabrano pet najgorih sparivanja, barem ako se gleda na velike evente, piše Fightsite. Četiri ih tako dolazi iz UFC-a, a jedan iz Strikeforce. Pogledajte koga su to odabrali.

>>Miočić: Bolji sam od Werduma, mogu ga pobijediti i postati novi prvak!

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije