Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŽESTOKA FORA

Ovo morate pogledati! Cro Cop i Drviš brutalno nasamarili Japanca

Japanac
Foto: Printscreen Facebook
22.02.2017.
u 23:03

Svi članovi Cro Copova Teama svaki dan su se pozdravljali s jednom prostotom tako da japanski borac pomisli da je to pozdrav koji znači "doviđenja"

Cijelo vrijeme svog boravka u Zagrebu odnosno priprema pod paskom Mirka Filipovića, olimpijski pobjednik iz 2008. u džudu i vodeći japanski MMA borac današnjice Satoshi Ishii trudio se naučiti i pokoju riječ hrvatskog jezika.

Primijetivši taj njegov trud Cro Cop i Stipe Drviš, koji su tome skloni, odlučili su mu prirediti jednu od žešćih psina, a priprema za to je trajala skoro tjedan dana. Naime, kako god bi netko od sparing-partnera izašao iz dvorane taj bi se s ostalima pozdravio sa "Ja bih je.." pa je simpatični Japanac pomislio da je to hrvatski izraz za "doviđenja". Kada je večer prije i sam Ishii tako pozdravio po završetku treninga, to je bio znak da se fora primila i da će ga sljedeći dan morati snimiti.

Na koncu je snimljen kratak video na kojem se čuje kako Satoshi oduševljeno priča o treninzima s Cro Copovim Teamom i na kraju sve pozdravlja sa "Ja bih je..". Čim je to izgovorio "snimatelj" Drviš je kazao "I ja bih, a tko ne bi ", a u dvorani je nastao opći cerek.

Nakon svega, Cro Cop je pitao može li staviti snimku te izjave na Facebook, a Ishii se s tim složio.

- Satoshi je bio uvjeren da to znači "zbogom" pa smo se svi slatko nasmijali. Svih ovih dana nisam ga vidio da se smijao tako glasno i iskreno - napisao je Cro Cop.

>> Pogledajte kako se Cro Cop našalio s Japancem: Ishi vikao pod tušem!

Komentara 4

RA
raikonen
10:24 23.02.2017.

Vrhunac inteligencije, praviti sprdnju na temelju nepoznavanja jezika. - neprocjenjivo

SM
sandra.markovic.94695
00:36 23.02.2017.

Izvrsno

GF
gfrancic
04:39 23.02.2017.

koji odvratni smijeh

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije