Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 123
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Optužbe

"Overeem je namjerno ozlijedio Jonesa!"

Alistair Overeem
DPA/Pixsell
17.08.2014.
u 15:22

"On je i kod nas radio neke slične stvari, ali nisam očekivao da će to nastaviti i kod Jacksona i to me dosta iznenadilo. To sam shvatio kad se otkrilo da je Jonesa ozlijedio stalni trening partner, a ne netko tko je došao iz vana"

Nizozemski teškaš Alistair Overeem izgubio je mnogo svojih fanova nakon pada na doping testu, a tijekom ovog tjedna teško da je dobio pokojeg novog nakon što se otkrilo da je upravo on kriv što je meč između Jona Jonesa i Daniela Cormiera odgođen sve do siječnja iduće godine, piše Fight Site.

Trener Greg Jackson otkrio je da je Jonesova ozljeda zbog koje je morao na operaciju nastala uslijed Overeemova rušenja, a o svemu se sad oglasio i Anthony Johnson, koji je sve donedavno bio njegov klupski kolega u Blackziliansima na Floridi.

"On je i kod nas radio neke slične stvari, ali nisam očekivao da će to nastaviti i kod Jacksona i to me dosta iznenadilo. To sam shvatio kad se otkrilo da je Jonesa ozlijedio stalni trening partner, a ne netko tko je došao iz vana. Jackson kaže kako Overeem nije namjerno ozlijedio Jonesa, ali ja ga poznajem i kad je bio kod nas on je stalno nekoga namjerno ozljeđivao. Slučajno namjerno. I to ne zato što je nespretan, on to nije ni približno, nego jednostavno voli ozljeđivati ljude", otkrio je Johnson.

"Vidio sam ga kako to radi, on jednostavno uživa u maltretiranju drugih. Ne znam što se sad točno dogodilo s Jonesom jer nisam bio tamo i možda se stvarno dogodila nezgoda, ali ako to nije bio slučaj onda žalim Jonesa i nadam se da će se što prije oporaviti, ali tako je to kad je Overeem uključen", dodao je američki borac.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije