Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 129
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U SPLITU

Ovako je taekwondo reprezentacija proslavila Uskrs

taekwondo
Foto: taekwondo
1/4
21.04.2014.
u 13:42

Desetodnevne pripreme od 15. do 25.travnja održavaju se u vrijeme Uskrsa tako da sportašima ovog puta nije bilo odlaska kući svojim obiteljima već su blagdan proveli u krugu reprezentacije.

Hrvatska taekwondo reprezentacija nalazi se u Splitu na završnim pripremama za europsko seniorsko prvenstvo u Bakuu u Azerbajdžanu.

Desetodnevne pripreme od 15. do 25.travnja održavaju se u vrijeme Uskrsa tako da sportašima ovog puta nije bilo odlaska kući svojim obiteljima već su blagdan proveli u krugu reprezentacije.

Nakon zajedničkog odlaska na misu i šetnje zapadnom obalom gdje su se svi zajedno slikali kraj ploče na šetnici posvećene Luciji Zaninović, osvajačici olimpijskog odličja u Londonu za vrijeme ručka iznenadili su i mladu Mateju Kunović koja danas slavi 18 rođendan.

Marjan prvi na kadetskom prvenstvu

Na kadetskom prvenstvu Hrvatske održanom 19.04.2014. u Bjelovaru taekwondo klub Marjan osvojio je uvjerljivo prvo mjesto sa 101 bodom ispred Jastreba sa 62 i Osvita sa 32 boda. Od 14 odličja splitskog kluba čak 13 je djelo kadetkinja koje nastavljaju sa vrhunskim radom i samo potvrđuju da tri europske kadetske prvakinje prošle godine nisu slučajnost.

Bio je to ujedno i drugi kriterijski turnirza ulazak u kadetsku reprezentaciju i odlazak na svjetsko prvenstvo, ujedno prvo uopće u kadetskom uzrastu, koje će se u srpnju održati u Bakuu u Azerbajdžanu. Nakon dva turnira dosta je onih koji su već osigurali prvo mjesto u svojim kategorijama, a nakon turnira u Austriji biti će jasnije i na koga izbornici ozbiljno računaju u glavnom gradu Azerbajdžana.

Najbolja kadetkinja turnira prema bodovima i pobjedama je Sara Mišura iz splitskog Marjana, a najbolji kadet Marko Golubić iz Orke AS.

Poredak: Marjan 101, Jastreb 62, Osvit 32

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije