Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 192
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
za manje od minutu

Ovaj borac zaista ima tešku ruku: Evo kako je 'uništio' suparnika

Bugar
Foto: Youtube Screenshot
01.04.2015.
u 13:16

Vladislav Kanchev pobijedio Grka Ioannisa Anagnostopoulosa svojim zaštitnim znakom – desnim "swingom".

Član FFC rostera Bugarin Vladislav Kanchev proteklog je vikenda na BFO priredbi u Sofiji u svoj profesionalni "score" upisao još jedno slavlje. U manje od minutu prve runde doslovce je uništio Grka Ioannisa Anagnostopoulosa svojim zaštitnim znakom – desnim "swingom", piše Fightsite.

Kanchev je na pravi način demonstrirao kako se "rješava" slabiji protivnik. Ušao je u dvoboj s ciljem da nokautira Grka što je prije moguće te je u tome uspio. Bio je to novi brutalan nokaut na njegovu kontu poput onog iz debitantskog FFC nastupa kada je demolirao Mađara Lasza Benka na FFC-u 14 u Ljubljani.

Podsjećamo, u sjajnom meču na FFC-u 15 u Poreču Kanchev je remizirao s Ivanom Gluhakom te je jedan od pretendenata na FFC naslov u velter kategoriji. Trenutačni profesionalni "score" mu je 5-0-2 te se očekuje da bi vrlo brzo trebao ponovno nastupiti za FFC.

>>Kaos u Dublinu! Conor na 'presici' napravio neviđen potez i razljutio Alda!

Komentara 3

ZA
zambezi
14:23 01.04.2015.

ma prekrasno. Nema dosta nasilja i mrtvih svaki dan. Sto je to u ljudima da zele unakazit i ubit drugog covjeka? Najgluplje sto i zene sklone sve vise nasilju. Gdje su osnovne vrijednosti obitelji i poruke koje se u milijunskim brojevima salju za blagdane,a zele mir i ljubav..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije