Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
8 sekundi za nokaut

Ovaj borac pravi je mamin sin: Dobio bonus za pobjedu i evo što će joj darovati

Makwan Arikhani
Foto: Fighsite.hr
26.01.2015.
u 12:30

Majka je požrtvovno svojoj djeci prepustila spavaće sobe, ali i krevete, pa ona spava na podu u dnevnoj sobi. Arikhani joj je kupio najskuplji krevet.

Novo čudo od borca, Finac iranskog podrijetla Makwan Arikhani, za "performance of the night" zaradio je bonus od 50 tisuća dolara. Rekli bi, zasluženo, nakon što je protivnika nokautirao za samo 8 sekundi. Zanimljiv debitant otkrio je i kako će potrošiti dio toga novca – kupit će majci krevet, piše Fightsite.

Tu je odluku i pobliže objasnio. Naime, zbog prilično loše financijske situacije, Makwan živi u maloj kući s majkom i sestrom. Majka je požrtvovno svojoj djeci prepustila spavaće sobe, ali i krevete, pa ona spava na podu u dnevnoj sobi. Tako je mladi borac obećao majci kupiti najskuplji krevet za koji će izdvojiti 10 tisuća dolara, a budući da se namjerava preseliti u Stockholm, majka će dobiti i njegovu sobu. 

Čini se da će Arikhanijeva majka ubuduće uživati u kraljevskom tretmanu.

>>Tyson: Nije čudo da je Hitler toliko volio Mussolinija, on je moja inspiracija

Komentara 1

Avatar patkovic
patkovic
14:03 26.01.2015.

podmuklo , protivnik je očekivao da čvrknu rukavicama prvo kako je običaj

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije