Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 77
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BORBA ZA PRVAKA

Ova Werdumova izjava sigurno će razveseliti Stipu Miočića!

Stipe Miočić
Foto: Igor Soban/PIXSELL
1/6
23.02.2017.
u 13:40

- Vjerujem da će Stipe pobijediti odlukom. Njihova posljednja borba je bila dosta izjednačena, ali ‘Cigano’ je napravio razliku u zadnjoj rundi, a do tada je borba bila izjednačena.

Fabricio Werdum i Junior dos Santos vode veći verbalni rat međusobno nego s protivnicima koji bi ih trebali dočekati 13. svibnja na UFC 211 priredbi, Benom Rothwellom i Stipom Miočićem.

U svoj toj njihovoj raspravi, JDS je nedavno otkrio kako je Werdum čak tri puta odbio priliku da se bori s njime. Prošlog listopada, prosinca i jednom u veljači ove godine. Ono što je sada zasmetalo dos Santosa je činjenica da njegov sunarodnjak preko Rothwella pokušava doći do borbe za naslov, a kada se “Cigano” borio s istim protivnikom tada je Werdum omalovažavao njegov uspjeh, piše Fightsite.

- Ako ne znate, kada sam se borio s Rothwellom, on je govorio da ne zaslužujem borbu za naslov jer on nije jako ime, a tvrdio je i da su mu tehnike očajne. No, sada se on bori s Benom i u slučaju pobjede traži borbu za naslov. Izgleda da ta pravila vrijede samo za mene, a ne i za njega - izjavio je JDS.

U razgovoru s MMA Fightingom, Werdum je potvrdio da je njegov cilj, nakon Rothwella, borba za teškaški naslov te da mu je svejedno tko će ga u njoj dočekati. Ipak, to nije zaustavilo bivšeg prvaka da prognozira revanš Miočića i JDS-a.

- Vjerujem da će Stipe pobijediti odlukom. Njihova posljednja borba je bila dosta izjednačena, ali ‘Cigano’ je napravio razliku u zadnjoj rundi, a do tada je borba bila izjednačena. Mislim da Stipe nije pobijedio u prvom susretu - izjavio je Werdum pa ipak otkrio s kime bi se više volio boriti u meču za naslov.

- Pojas je moj cilj i bilo bi mi draže ako bih ga oduzeo Ciganu’. Puno je sra... pričao u danima prije borbe koju sam imao dogovorenu s Cainom Velasquezom. Bilo mi je to čudno - zaključio je Brazilac, a na njegove je komentare JDS je odgovorio s time da ne vidi smisla u toj borbi kad ga je ovaj već toliko puta odbio.

>> Miočić blizu ispisivanja povijesti: Nitko nije mislio da ću biti prvak, želim da mi kažete koliko sam očajan...

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije