Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Amy Jane

Ova ring djevojka će dići prašinu: Puca iz automatskog oružja i pleše oko štange!

Amy Jane
Foto: Facebook
1/5
30.06.2015.
u 13:36

Sjajna obitelj u Bellatoru me tako toplo prigrlila te sam sretna što sam ovdje. Da, i još sam dobro plaćena. Tko bi odbio?, poručuje Amy.

Scott Coker je stari lisac koji je već jednom nadmudrio puno bogatiji i veći UFC s relativno malenim Strikeforceom. Od kada je preuzeo Bellator i ta promocija primjetno uživa puno više medijske eksponiranosti nego ranije. Posljednji njegov projekt je najnovija ring djevojka Amy Jane oko koje će se sigurno podići mnogo prašine, piše Fightsite. Je li lijepa Amy konkurencija Arianny i Brittney - kolegicama iz UFC-a koje već uživaju svjetsku slavu?

Razlog je zbog kojeg je Amy vrlo zanimljiva je jednostavnan ili možda je bolje reći kompleksan. Jane ima zaista raznoliku prošlost. Ona je fitness model, plesačica na štangi, trener pucanja iz vatrenog oružja, međunarodna natjecateljica u preciznom pucanju iz automatskog oružja, dublerica u filmovima i prije svega mama.

Upitana zašto se odrekla svih ovih karijera da bi bila samo Bellatorova ring djevojka, ljepa Amy odgovara...

"Dobila sam milijun poruka s upitima pa da vam objasnim. Ja samo dodajem ovaj posao svim ostalim poslovima u svom životu. I dalje sam u oružju i dalje ću raditi sve što i ranije. I dalje ću dublirati. I dalje ću biti sve ono što sam i prije bila", poručila je svojim fanovima preko Facebooka te je dodala:

"Samo što ću gledati borbe par metara od borilišta. Sjajna obitelj u Bellatoru me tako toplo prigrlila te sam sretna što sam ovdje. Da, i još sam dobro plaćena. Tko bi odbio? Ovo nije nešto što sam htjela, nego nešto što se dogodilo. Prišli su mi i pitali da li htjela biti ring djevojka čak i prije nego sam upoznala direktora Scotta Cokera."

>>Seksi ring djevojka dobila otkaz u Bellatoru, uništili joj auto, ukrali prtljagu...

Komentara 1

IK
ikonoklast
14:55 30.06.2015.

šta ima u gaćama niste naveli hihihi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije