Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Borilački sportovi

Otkrivamo još tri odlične borbe na FFC-u 12 u Ljubljani!

Dion Staring
Fight Site
09.04.2014.
u 17:43

U kickboxing dijelu još je otprije poznato da su glavne zvijezde Englez Paul Daley i Slovenac Miran Fabjan, ali ni ostale borbe neće biti ništa manje zanimljive

Tek malo više od dva tjedna preostala su do odličnog FFC-a 12 koji će se održati u Ljubljani. Dvorana Tivoli 25. travnja uživat će još jednom u vrhunskim borbama, a da će zaista biti tako potvrđuju i informacije o tri nove borbe koje su dodane na popis, piše Fight Site.

U slovenskoj prijestolnici tako će ponovno u FFC-ov ring ući ultra iskusni Nizozemac Dion Staring koji je posljednju borbu odradio na FFC-u 8 u zagrebačkoj Areni kad je tehničkim nokautom sredinom druge runde pobijedio opasnog Dubrovčanina Antu Deliju, a ovog puta svoju 30. pobjedu u profesionalnoj MMA karijeri tražit će protiv domaćeg borca Tomaža Simoniča. Njihova borba postavljena je kao glavna u MMA dijelu i nema sumnje kako će ova dva teškaša publiku dignuti na noge jednom kad sudac da znak za početak borbe.

Prije njih u ring će ući mladi i iznimno talentirani Slovenac Primož Vrbinc koji zasad iznimno dobro napreduje u hrvatskoj organizaciji, a do novog slavlja pokušat će doći u borbi protiv Mađara Viktora Halmija koji je u svojoj dosadašnjoj karijeri ostvario 14 pobjeda i doživio šest poraza, dok Vrbinc iza sebe ima osam pobjeda i tri poraza, a u posljednja dva nastupa je slavio upravo u FFC-ovom ringu.

U kickboxing dijelu još je otprije poznato da su glavne zvijezde Englez Paul Daley i Slovenac Miran Fabjan, ali ni ostale borbe neće biti ništa manje zanimljive, a na FFC-u će nakon godinu dana ponovno nastupiti i Rok Štrucl. Slovenski K1 teškaš snagu će odmjeriti s bosansko-hercegovačkim suparnikom Elmirom Mehićem koji je prošlog mjeseca nastupio u uvodnom dijelu Gloryja 14 gdje je poražen, odnosno meč mu je prekinut od strane liječnika zbog posjekotine.

U idućim danima bit će objavljen i ostatak popisa borbi, a ulaznice se već mogu pronaći u prodaji u sustavu Eventim.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije