Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'NISAM MOGAO PRIHVATITI'

Orsat Zovko i Mirko Filipović prekinuli suradnju zbog neslaganja oko novca

Mirko Filipović i Orsat Zovko
gor Kralj/PIXSELL
25.08.2014.
u 16:28

- Bilo mi je veliko zadovoljstvo voditi karijeru jednog od najvećih boraca svih vremena - rekao je Zovko.

Vlasnik Fight Chanella Orsat Zovko i Mirko Filipović, prekinuli su višegodišnju suradnju odmah nakon borbe u Japanu, a razlog je neslaganje oko financija.

Prenosimo njegovo priopćenje u cijelosti:

Razlog prekida do sada vrlo uspješne suradnje jest u činjenici da nisam mogao prihvatiti novi poslovni prijedlog koji iznio Mirko Filipović. Bez podrobnijeg ulaženja u razloge prekida suradnje htio bih naglasiti da je ona bila vrlo uspješna.

Filipovićeva karijera je nakon otkaza u UFC-u ponovno krenula uzlaznom putanjom povratkom u kick boksing i Cro Cop Final Fightom u Zagrebu koji je samo za Mirka organizirao Fight Channel.

Povratak u kick boksing se pokazao kao pun pogodak te je Filipović prošle godine, ponovno u Zagrebu, osvojio K-1 WGP naslov što je uz Pride GP pojas, njegov najveći uspjeh u sportskoj karijeri. Uslijedio je potpis za trenutačno najkvalitetniju svjetsku kick boksing promociju Glory, kao i vrlo uspješno povremeno  nastupanje u slobodnoj borbi što je kulminiralo osvajanjem IGF pojasa proteklog vikenda.

Bilo mi je veliko zadovoljstvo voditi karijeru jednog od najvećih boraca svih vremena i surađivati sa svim članovima Cro Cop teama. Zahvalio bih se na suradnji i podršci svim medijima i fanovima borilačkog sporta te se nadam da ćemo uspješno surađivati na nekim od budućih projekata.

>> Noć prije borbe nisam oka sklopio pa su me morali polijevati hladnom vodom

Komentara 2

LO
Lopovenavjesala
01:39 26.08.2014.

A moj Mirko, šta je tebi u glavi?! Samo lova? Čovjek te vratio na put slave i to na nezasluženi povratak! Gledajući sa strane i ne znajući stvarne razloge prekida vaše suradnje, ne mogu se oteti dojmu da ipak nisi bio fer u ovom odnosu. Karijera ti je bila na zalasku do Final fighta kojeg je organizirao Zovko, a nakon toga si uzletio (i opet ću ponovit - borbama nezasluženo), zahvaljujući svom promotoru. Ah, jadno.

AN
Andreeejjj
00:21 27.08.2014.

Orsat Zovko mu je omogučio sve, nakom padanja u UFC-u, Cro Copu je Final Fightom u Zagrebu koji je samo za Mirka organizirao Fight Channel Orsat Zovka i namještenu borbu sa Bonjewskim, digao ga iz pepela, a ovaj mu tako uzvrača?! Mali čovjek Mirkec policajac i grabljivac love.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije