Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pogledajte borbu

Opasni Rus Adaev pobijedio Burušića tehničkim nokautom

Marko Burušić
Foto: Youtube Screenshot
24.03.2015.
u 10:22

Ovo je Burušiću bio treći poraz uz 8 pobjeda, dok je Adaev ubilježio osmo slavlje u profesionalnoj karijeri.

Hrvatski MMA borac Marko Burušić je proteklog vikenda poražen od Amirkhana Adaeva na ACB 15 priredbi u Rusiji, piše Fightsite. To je Zagrepčaninu bio drugi poraz u dva tjedna nakon što je izgubio od Adama Boricsa na FFC-u 7 u Sarajevu.

Sudac je meč prekinuo na početku druge runde nakon što je Burušić primio jedan "kick" u tijelo te je završio na parteru, a njegov protivnik je bacio čitavu kanonadu GNP udaraca na njega. Možda Burušić i nije bio uzdrman za prekid, no domaći sudac je procijenio da je vrijeme za kraj.

Gledajući čitav meč, Burušić nije odradio loše. Agresivno je napadao, tražio je izmjenu, a dobro je radio i iz klinča. U prvoj rundi je uspio baciti svog protivnika na pod, ali poziciju nije posebno kapitalizirao. Nažalost, prilikom izmjena ga je Adaev u dva navrata dočekao "iz kontre" te je Marko oba puta završio na podu kao posljedica preciznih udaraca ruskog borca.

Ovo je Burušiću bio treći poraz uz 8 pobjeda, dok je Adaev ubilježio osmo slavlje u profesionalnoj karijeri.

>>Fedor Emelianenko bi se suprostavio naoružanim razbojnicima!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije