Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 167
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Alexandra Albu

Opasna i lijepa: Svi očekuju njen debi u UFC-u, provjerite zašto

Alexandra Albu
Foto: Facebook
1/2
28.02.2015.
u 13:55

Albu se u prošlosti profesionalno bavila i bodybuildingom te se najtecala u "fitness" disciplinama.

UFC Fight Night spektakl koji će se za nekoliko tjedana održati u Poljskoj dobio je još jedan zanimljiv ženski par.

Odprije smo znali da će u Krakowu nastupiti Claudia Gadelha i Aisling Daly, odnosno Joeanne Calderwood i Maryna Moroz, a ovih dana je na popis borbi dodan još jedan dvoboj u slamka kategoriji ženske UFC divizije; onaj između Ruskinje Alexandre Albu i Poljakinje Izabele Badurek, piše Fightsite.

Već se dugo čeka službeni debi Alexandre Albu, naveliko hvaljene ruske borkinje, a napokon će se i dogoditi, 11. travnja u Krakowu, na UFC Fight Nightu 64. Albu je UFC ugovor dobila nakon samo jedne profesionalne MMA borbe, no o njoj se pričalo već i prije, kako zbog njenih vještina, tako i zbog njenog izgleda.

Ovom borbom službeno je kompletiran program Fight Nighta. Na njemu se nalazi devet muških i čak tri ženske MMA borbe, a nastupa čak osam poljskih boraca i borkinja.

Albu se u prošlosti profesionalno bavila i bodybuildingom te se najtecala u "fitness" disciplinama. Možemo samo reći, opasna i lijepa...

>>UFC prvakinja napala ring djevojke: Posao im se svodi na nošenje grudnjaka i držanje kartica

 

Komentara 1

Avatar TheJack
TheJack
06:22 01.03.2015.

Ako je ova cura prvise jaka za Mirka mozda bimogao da se napokon okusa sa nekim popu Kimbo Slice-a.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije