Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UFC Fight Night 50

Okršaj dopingiranih: Overeem se bori protiv Rothwella!

Alistair Overeem
DPA/Pixsell
10.07.2014.
u 11:21

Overeem se posljednjih mjeseci oporavljao od operacije lakta koju je morao obaviti nakon povratka na pobjedničke staze zahvaljujući pobjedi protiv Franka Mira,

Posljednje vrijeme prilično aktualna tema na MMA sceni bilo je nagađanja o idućem protivniku Stipe Miočića i tu se kao jedan od prvih izbora spominjao Alistair Overeem, ali čini se da su u UFC-u taj okršaj ipak odlučili sačuvati za neko drugo razdoblje, piše Fight Site.

Overeem se posljednjih mjeseci oporavljao od operacije lakta koju je morao obaviti nakon povratka na pobjedničke staze zahvaljujući pobjedi protiv Franka Mira, a sad je dobio datum iduće borbe i ime protivnika.

Protiv nesuđenog izazivača u teškoj kategoriji borit će se Ben Rothwell na UFC Fight Nightu 50 koji će se u Connecticutu održati 5. rujna.

U ovom slučaju će se raditi o okršaju dva borca kojima je zajednička stvar što su ovoje pali na doping testovima, a ovo je Rothwellu upravo povratnički meč nakon što je odradio devetomjesečnu pauzu koja mu je određena kao kazna.

Određeno vrijeme nagađalo se da bi Rothwell mogao odraditi meč protiv Ruslana Magomedova na UFC-u 177 na samom kraju kolovoza, ali match-maker Joe Silva u konačnici se ipak odlučio za drugu opciju.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije