Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VJERUJU MIRKU

'Očekujem brutalni high kick hrvatskog stroja za ubijanje'

Mirko Filipović
Foto: Marko Prpic/PIXSELL
08.11.2013.
u 12:30

- Stavljam novac na Cro Copa jer je on hrvatski stoj za ubijanje. Radujem se borbi i očekujem da će Mirko posao dovršiti brutalnim lijevim high kickom - rekao je Jon Jones.

Mirko Filipović večeras se u Moskvi na događaju Legends 2 bori protiv Alekseja Olejnika. Meč su najavile zvijezde UFC-a, a svi se slažu da je hrvatski borac favorit. Očekuje se poznati Mirkov high kick.

- Stavljam novac na Cro Copa jer je on hrvatski stoj za ubijanje. Radujem se borbi i očekujem da će Mirko posao dovršiti brutalnim lijevim high kickom - rekao je Jon Jones, prenosi Fightsite.

I Fabricio Werdum, Cro Copov sparing partner s početka karijere, tipuje na Mirka.

- Vjerujem da će Oleinik dvoboj pokušati preseliti na parter, a Cro Cop će ga pogoditi aperkatom. To će biti nokaut ako sve prođe prema planu.

Frank Mir je uspio svladati Mirka u UFC-ovom kavezu.

- Veliki sam fan Cro Copa. Moj nadraži kick boksač je Badr Hari koji će također nastupati stoga se veselim ovoj borbi - rekao je Mir.

>> Pogledajte Stipu Drviša 's Cro Copom u krevetu'

Komentara 1

SV
stjepan.valjak.1
19:39 09.11.2013.

Neki su popušili novce,tko se još na ragu kladi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije