Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 122
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ideja gradonačelnika

Nova vrsta kazne: Nasilnici se moraju u ringu boriti protiv profesionalaca!

Tajland
Foto: Screenshot
1/2
24.04.2014.
u 13:52

Prvi takav event već se održao, nekoliko nasilnika moralo se suočiti s profesionalcima, a u videu pogledajte kako su se proveli u ringu

Tajlandski grad Buriram City poznat je po velikom broju bandi, čiji pripadnici vrlo često pljačkaju turiste. S obzirom na to da se tome moralo stati na kraj, gradonačelnik Burirama došao je na zanimljivu ideju.

Naime, svatko tko bude uhvaćen u krađi morat će u ring protiv profesionalaca. Za kaznu mora odraditi tri runde u tajlandskom boksu. Naravno, pod uvjetom da uspije izdržati.

Prvi takav event već se održao, nekoliko nasilnika moralo se suočiti s profesionalcima, a u videu pogledajte kako su se proveli u ringu.

Ključne riječi

Komentara 3

DH
dalibor.hren
17:31 26.04.2014.

Zamislite "naše" lopove: Sanader, Vidošević, Sekulićka... protiv profića!?

Avatar una12
una12
16:18 24.04.2014.

Nekima nazalost samo batina pomaze da postanu normalni.

LL
Lori Loredana
08:08 27.04.2014.

Odlična ideja, mogli bi ju preuzeti, za nasilnike su to jedine odgojne metode.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije