Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 44
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZBOG BOLESTI

Ništa od povratka legende: Fedorov protivnik u posljednji trenutak otkazao borbu

Fedor Emelianenko
Facebook
19.02.2017.
u 08:30

Mitrione je tijekom dana počeo osjećati posljedice bolesti, koju nije specificirao, da bi se tijekom dana situacija pogoršala te nije u stanju nastupiti

Samo par sati prije nego što bi Fedor Emelianenko i Matt Mitrione trebali uči u kavez, došlo je do velikih problema te se borba na kraju danas neće održati!

Naime, kako je obavijestio predsjednik Bellatora Scott Coker, Mitrione je tijekom dana počeo osjećati posljedice bolesti, koju nije specificirao, da bi se tijekom dana situacija pogoršala te nije u stanju nastupiti, piše Fightsite. Čim su se problemi pojavili, Bellator je krenuo u pokušaj pronalaska zamjene, no nisu uspjeli te Fedor Emelinaneko neće nastupiti večeras u San Joseu.

Bellator je izjavio kako se nada da će se ova borba održati na nekom od njihovim idućih evenata, a ovim slijedom događanja, glavna borba današnjeg eventa postaje ona između Josha Thomsona i Patrickya Freirea.

>> Bellator 172: Mitrione gotovo deset kilograma teži od Fedora

Komentara 3

SX
sudbina x
10:19 19.02.2017.

Fedor i Mirko. Mislim da sve vodi u tom smjeru...

Avatar Vigo__the__Carpathian
Vigo__the__Carpathian
16:54 19.02.2017.

Prpaaaaaaaa

SE
Sejo
17:30 01.03.2017.

Da se ta bolest u stvari ne zove strah

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije