Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Najavio odlazak?

Nemotivirani Fury: Mogao bih otići u mirovinu, ne želim boksati zbog novca

Tyson Fury
Foto: DPA/PIXSELL
1/5
04.02.2016.
u 13:35

Mučim se s motivacijom. Mogao bih otići. Mogao bih jednostavno odjedriti u suton, neporažen, sa svim tim pojasevima i voditi normalan život, izjavio je osebujni Fury.

Svjetski boksački prvak u teškoj kategoriji 27-godišnji Tyson Fury rekao je u četvrtak, u razgovoru za BBC, kako se muči s motivacijom te najavio mogući odlazak u boksačku mirovinu.

Fury je u studenom prošle godine oteo naslove Vladimiru Kličku pobijedivši ga na bodove u borbi održanoj u Düsseldorfu. Već dan nakon Furyjeve senzacionalne pobjede počele su špekulacije oko uzvratnog meča. Prema dosadašnjim dogovorima taj bi se dvoboj trebao dogoditi u svibnju ili lipnju ove godine, ali lokacija zasad još nije poznata.

Navodno je pet gradova kandidata, među kojima su Doha i Abu Dhabi, gdje se za domaćina ponudio stanoviti šeik koji je želio da se borba održi na njegovoj jahti, bez televizijskog prijenosa, za samo 120 uzvanika, koji bi za ulaznicu plaćali po milijun dolara svaki, izjavio je Fury za britanski dnevnik Daily Telegraph.

Fury je u profesionalnoj karijeri ostvario 25 pobjeda i bez ijednog je poraza, a u razgovoru za BBC radio izjavio je da mu ne bi bio problem istog trena otići u mirovinu.

"Mučim se s motivacijom. Mogao bih otići. Mogao bih jednostavno odjedriti u suton, neporažen, sa svim tim pojasevima i voditi normalan život", izjavio je osebujni Fury koji se prošle godine "proslavio" uvredljivim komentarima prema ženama, ali sada tvrdi da mu je važnije provoditi vrijeme s obitelji, nego juriti za novcem i slavom.

"Boksao bih samo zbog novca, a oduvijek sam razmišljao kako nikada neću dopustiti da se sportom bavim samo zbog zarade. Ostvario sam svoj san. Pitanje je koliko imam motivacije za nastavak. Postoji život poslije boksa i trenutačno ne znam što ću napraviti. Još nisam uvjeren da ću se boriti u uzvratu", zaključio je Fury.

>>Fury: S Kličkom sam se igrao u prvom meču. U uzvratu ću ga uništiti!

Komentara 2

GU
General_U
14:24 04.02.2016.

ako to napraviš sad jedno je sigurno jedina motivacija ti je bila novac kojeg si poprilično zaradio u ogledu s kličkom. dočekao si svojih pet minuta slave i sad želiš pobjeći ko posljednja pi... sad mi je žao što sam navijao za tebe protiv klička ispada da si kukavica pusti mi te priče o motivaciji, a tek ti je dvadeset sedam godina.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije