Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uoči borbe

Nelson: Ne postoji najbolji teškaš na svijetu

Roy Nelson
Fight Site
17.09.2014.
u 13:15

"Kad su u pitanju teškaši svaki borac ima svoj zaseban stil i teško je dodjeljivati brojeve. Ponekad netko ima loš dan, ponekad dobar"

Rasprave o najboljem MMA teškašu svih vremena u najvećem dijelu svijeta završava na isti način. Fanovi su uglavnom složni u procjeni da se na prvom mjestu nalazi legendarni ruski borac Fedor Emelianenko, ali aktualni UFC-ov borac Roy Nelson ipak razmišlja nešto malo drukčije.

Američki borac koji se može pohvaliti brojnim vrijednim pobjedama, uključujući slavlje nad Mirkom Filipovićem u listopadu 2011. godine, smatra kako se zapravo ne može odrediti tko je najbolji u MMA svijetu u kategoriji iznad 93 kilograma.

"Mislim da zapravo ne postoji najbolji borac svih vremena među teškašima", rekao je Nelson na početku svog odgovora na pitanje smatra li da se Fedor i dalje nalazi na vrhu te ljestvice.

"Kad su u pitanju teškaši svaki borac ima svoj zaseban stil i teško je dodjeljivati brojeve. Ponekad netko ima loš dan, ponekad dobar. Prvi meč između Juniora dos Santosa i Caina Velasqueza vam je najbolji primjer. Tada je Dos Santos uništio Velasqueza, a tijekom iduća dva okršaja Cain se osvetio, naučio je iz svojih pogreški", podsjetio je Roy.

Nelson svoj idući meč odrađuje u Japanu ovog vikenda kad se u glavnoj borbi večeri u Saitama Areni bori protiv Marka Hunta.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije