Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uoči borbe

Nećete vjerovati kakvu su 'spačku' Cro Cop i Drviš napravili fanovima u Japanu

Stipe Drviš
Foto: Screenshot
1/7
24.09.2016.
u 23:44

Njih se dvojica uvijek odlično zabavljaju, a sve snimaju i objavljuju na društvenim mrežama. Primjerice, tako su u zračnoj luci u Frankfurtu snimali kako Mirko hvata pokemone.

Mirko Filipović sutra ujutro ponovno će se boriti, vraća se u Japan gdje će nastupiti u osmini finala Rizinova Grand Prixa. Cro Cop će se boriti s malo poznatim Korejcem Myung Hyun Manom, a očekuje se da će borbu uživo pratiti oko 20 tisuća ljudi.

Filipović se nalazi u Japanu sa svojom ekipom, u koju spada već duže vremena neizostavni Stipe Drviš. Njih se dvojica uvijek odlično zabavljaju, a sve snimaju i objavljuju na društvenim mrežama. Primjerice, tako su u zračnoj luci u Frankfurtu snimali kako Mirko hvata pokemone.

Ovoga puta japanskim su fanovima napravili "spačku", uvjerili su ih da je Drviš zapravo Co Cop pa im je Stipe potpisivao autograme, dok je Mirko sve snimao.

"Pored Cro Copa živoga (koji snima ovaj video), mene zamijene sa njim. Pa je li to moguće, dragi gledatelji", napisao je Drviš na Facebooku.

Komentara 8

HH
helgin@hogar
02:17 25.09.2016.

promaja u glavama!

DU
Deleted user
09:54 25.09.2016.

Kad mi započinju tekst sa onim "nećete vjerovati" ne može ispasti dobro.

SE
seljacinaxxx
11:03 25.09.2016.

mirko je prije uvijek bio ok simpatican i skroman dok se nije uhvatio ovog drvisa kojeg se sjecam jos sa farme koji je bio medju najomrazenijim i najantipaticnijim ucesnicima

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije