Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ne biraju se sredstva

Nastavlja se verbalni rat, Mirko Filipović oduševio fotomontažom i ismijao Silvu!

Mirko Filipović
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/6
05.12.2016.
u 13:29

- Iznenadio me stav tog tipa iz Hrvatske. Stav Filipovića koji je počeo govoriti s..nja o meni! Kakav je to čovjek?!

Posljednjih dana na društvenim mrežama traje pravi verbalni rat između Mirka Filipovića i Wanderleija Silve. Spomenuti dvojac trebao se boriti na RIZIN-ovu Grand Prixu na samom kraju godine, ali Brazilac je odustao. Cro Cop je zbog toga izgubio živce i verbalno ga napao.

- Upravo sam dobio poruku iz Rizina da se Wanderlei Silva uplašio i otkazao borbu sa mnom za Novu godinu, a kunem se da sam neki dan rekao Stipi Drvišu da imam filing da će ovaj eskivirati borbu. I jutros dobijem poruku. Koja je to kukavica, bio je hrabar kad me prozvao u srpnju da želi borbu sa mnom u prvom krugu turnira. Meni se čini da mu treba par tableta "hrabrina", poručio je Mirko, a Silva mu je uzvratio:

- Iznenadio me stav tog tipa iz Hrvatske. Stav Filipovića koji je počeo govoriti s..nja o meni! Kakav je to čovjek?! Kad sam ispred njega kaže mi da sam legenda, a putem interneta govori s..ja! Skriva se iza računala, on je kukavica, a ne ja", bio je odgovor Silve, a uslijedio je novi nastavak.

Mirko mu je na Facebooku jednom fotomontažom poslao poruku i fantastično mu 'spustio'. Stavio je fotografiju s natpisom "Wanderlei - Hrabro srce", a ispod je bila fotomontaža na kojoj Silvina glava stoji umjesto Mela Gibsona.

Komentara 4

VE
velikiimali
13:41 05.12.2016.

😸🙆🙉👺👀👏

DU
Deleted user
14:22 05.12.2016.

bila repriza Hrabrog srca na telki pa se Silwijo malo zanio... bit ce trpanja po pi..i pa če biti samo sam se zezao..

MK
mksdk
14:47 05.12.2016.

Mirko, nije lijepo provocirati protivnika. Jedino ako se radi o marketinškom triku se donekle može opravdati, ali čak ni tada to nije u redu. Budući da si ovaj put ti počeo prepucavanje, bilo bi u redu da mu se sportski ispričaš, sve da i jesi u pravu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije