Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Grand Prix u Zagrebu

Najmlađi lovili džudašice po Domu sportova

Džudašice u Zagrebu - Grand Prix
Foto: judo.hr
1/6
24.09.2016.
u 11:59

Dolazak zlatne olimpijke Majlinde Kelmendi, Barbare Matić, Brigite Matić, Zlatka Kumrića i drugih džudaša ponukalo je djecu i roditelje na vađenje fotoaparata i flomastera za skupljanje autograma

Prvi dan zagrebačkog Grand Prixa u džudu donio je, osim atraktivnih borbi, i druženje djece sa svjetskim zvijezdama. Razne igre, baloni i prilika za fotografiranje s idolima, razveselilo je tridesetak djece u Domu sportova.

Dolazak zlatne olimpijke Majlinde Kelmendi, Barbare Matić, Brigite Matić, Zlatka Kumrića i drugih džudaša ponukalo je djecu i roditelje na vađenje fotoaparata i flomastera za skupljanje autograma.

- Idemo! Prvo će iskusni džudaši pokazati padove, pa vi probajte - objašnjavao je tijekom programa izbornik ženskih reprezentacija Hrvatske, Vladimir Preradović, dok su djeca od 3 do 12 godina pratila svaki potez europskih medaljaša i svjetskih juniorskih prvakinja.

Kada je na red došla igra lovice, neke džudašice su odlučile pobjeći s tatamija kako bi zabavili djecu tako da se smijeh čuo po cijelom Domu sportova.

- Ovakve aktivnosti znače jako puno za razvoj džuda, za pokazivanje djeci kako su i poznati judaši i judašice počeli tamo gdje su oni sad te da s rezultatima ne prestaje veza s najmlađima - objasnio je Hrvoje Lindi, direktor organizacijskog odbora IJF Judo Grand Prixa Zagreb.

Natjecanje se nastavlja u subotu. Svečano otvorenje je u 16 sati, a finalni program je na rasporedu od 17 sati.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije