Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 167
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izudarao ga laktovima

MMA borac pretukao čovjeka koji ga je preko interneta izazivao na borbu

Josh Neer
Foto: Screenshot
1/2
25.02.2015.
u 18:39

Snimka pokazuje kako je Neer nekoliko puta laktom udario u glavu navodno onesviještenog Martina te ga je posljednji put udario nogom dok su ga kolege skidale s protivnika

MMA veteran Josh Neer puni naslovnice borilačkih portala nakon što je objavio video u kojem tuče čovjeka koji ga je navodno više puta preko interneta izazvao na borbu, piše Fight Site.

Neer je svog "protivnika" Patricka Martina nazvao "kretenom koji je mjesecima srao po MMA borcima" tvrdeći kako ga je Martin mjesecima preko interneta izazivao na borbu. Neer je rekao za Bloodyelbow.com da je na kraju pozvao Patricka u svoju dvoranu.

Josh posjeduje "screenshotove" poruka koje mu je Martin upućivao. Rekao je kako je Patrick zatražio da se bori s njim, radije nego s većim sparing partnerom, te da mu je Martin nastavio slati poruke i nakon okršaja u dvorani.

Snimka pokazuje kako je Neer nekoliko puta laktom udario u glavu navodno onesviještenog Martina te ga je posljednji put udario nogom dok su ga kolege skidale s protivnika.

MMA dvorane često od svojih članova zahtijevaju da potpišu izjave kojima se dvorane štiti od bilo kakve odgovornosti. Nije poznato je li Martin potpisao takvu izjavu. No, profesionalni se borci na sudu mogu drukčije tretirati od ostalih osoba koje ne znaju neke borilačke vještine jer posjeduju vještine koje mogu biti opasne po život.

Neer (36-14-1) se posljednji put borio u Bellatoru, gdje je izgubio od Paula Bradleyja na Bellatoru 129. Portal MMAjunkie.com više puta od Bellatora je zatražio status Josha Neera u toj organizaciji, ali su bili bez uspjeha. Bezuspješni su bili i kod pokušaja stupanja u kontakt s Joshom Neerom.

Komentara 4

Avatar jonnyrebel
jonnyrebel
19:15 25.02.2015.

Lik je s*ao pa dobio, ne kužim u čemu je stvar. Osim da je dobio besplatnu lekciju da ne možeš provocirat ljude nekažnjeno. Dali je naučio nešto, vidiće se. A ak ga sad tuži, može si na čelu tetovirat ja sam p**ka. Jer samo je dobio što je tražio.

OB
ObrenM
17:34 26.02.2015.

Nisam za nasilje,ali se pitam,dali je ovaj junak jeftino prosao.

OB
ObrenM
17:34 26.02.2015.

Nisam za nasilje,ali se pitam,dali je ovaj junak jeftino prosao.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije