Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UVJERLJIVA POBJEDA

Mladi Luka Pupek novi je prvak Mediterana!

Luka Pupek
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/7
18.02.2017.
u 23:23

Za Pupeka je ovo bio 10. profesionalni meč i 10. pobjeda, dok je Hamilcaro pretrpio osmi poraz u 33. borbi.

Mladi hrvatski boksač, 18-godišnji Luka Pupek osvojio je naslov profesionalnog prvaka Mediterana u srednjoj kategoriji po verziji WBC, on je u zagrebačkom hotelu Westim prekidom u sedmoj rundi svladao 12 godina starijeg Francuza Jean-Michela Hamilcaroa. 

U glavnoj borbi večeri priredbe "Zagreb boxing explosion" Pupek je bio uvjerljivo bolji od suparnika, u petoj rundi je prvi puta prisilio suca u ringu na brojanje Francuzu, da bi serijama udarca u tijelo Hamilcaroa u sedmoj rundi čak četiri puta slao suparnika na tlo pa je dvoboj prekinut.

Za Pupeka je ovo bio 10. profesionalni meč i 10. pobjeda, dok je Hamilcaro pretrpio osmi poraz u 33. borbi.

>> Piccadilly Sinj Fight Night opravdao očekivanja, slavlja za Vugdeliju i Ćurkovića

Komentara 2

Avatar babas
babas
01:23 19.02.2017.

Luka odličan,velika nada hrvatskog boksa. I Mirza je bio na visokom nivou,više sam nego zadovoljan nastupima naših momaka.

SC
schwertransport
12:53 19.02.2017.

Cestitke Luka

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije