Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
i dalje će se boriti

Mirko se pohvalio fotografijom koja dokazuje da je u formi: Vratio sam se!

Cro Cop
Foto: Facebook
16.07.2016.
u 21:27

Mirko će se boriti već u rujnu, nastupit će na Grand Prix eventu japanske promocije Rizin

Mirko Filipović Cro Cop vraća se borbama, vijest je koja je danas odjeknula borilačkim svijetom. Iako će uskoro napuniti 42. godine, najpoznatiji hrvatski borac još se uvijek osjeća spremno i smatra da još može u ring pa se zbog toga vratio iz mirovine.

Mirko će se boriti već u rujnu, nastupit će na Grand Prix eventu japanske promocije Rizin. Obajvio je to danas u Japanu,a navečer se na Facebooku pohvalio fotografijom na kojoj se vidi da je i dalje u odličnoj formi.

"Cro Cop se vratio", poručio je Mirko.

Podsjetimo, Filipović se umirovio nakon što ga je UFC obavijestio da je pao na dopingu. Hrvatski borac to je opovrgavao, ali je svejedno suspendiran, što je značilo da je kraj borbama. Međutim, sad je došlo do preokreta jer je uspio raskinuti ugovor s tom organizacijom, a suspenzija se odnosi samo na borbe u UFC-u pa ćemo ga ponovno gledati u ringu. 

Komentara 8

SL
stipe.lasic
10:55 17.07.2016.

Mozda samo jer voli to jadnici zavidni iskompleksirani zar da mora vama racune polagat

Avatar @promatrač
@promatrač
08:13 17.07.2016.

Hhmm grb s prvim bijelim poljem. Sad će ga nenarodna koalicija i Pupovac proglasiti krvoločnim Ustašom koji bije nedužni narod po svetu.

Avatar mojrodjo
mojrodjo
21:05 17.07.2016.

Samo kile skidaj najopasniji si kad si mrsav.ajmooo Mirko

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije