Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Praktični dio

Mirko Filipović vodi seminar HKBS-a

Mirko Filipović
Igor Kralj/PIXSELL
08.02.2016.
u 10:40

Zasigurno će praktična prezentacija kickboxing treninga koju će održati Mirko Filipović izazvati veliki interes i zanimanje trenera kickboxinga

Hrvatski kickboxing savez u subotu, 20. veljače 2016. godine u Varaždinu će održati redovnu godišnju skupštinu Saveza. Kao i prijašnjih godina i ove će se godine istoga dana održati sudački i trenerski seminar, piše Fight Site.

Teoretski dio trenerskog seminara kao i prijašnjih godina održat će profesori s Kineziološkog fakulteta u Zagrebu, prof. dr. sc.  Hrvoje Sertić i dr.sc. Ivan Segedi.

Potrebno je posebno istaknuti da će praktični dio seminara na kojem će sudjelovati treneri kickboxing klubova koji su članovi Hrvatskog kickboxing saveza voditi legendarni Mirko “Cro Cop” Filipović.

Zasigurno će praktična prezentacija kickboxing treninga koju će održati Mirko Filipović izazvati veliki interes i zanimanje trenera kickboxinga u HKBS-u gdje će imati posebnu priliku i privilegiju dodatno obogatiti svoje znanje o ovom sve popularnijem sportu kroz prezentaciju jednog od najboljih boraca u povijesti svjetskog kickboxinga.

>>Junior Dos Santos i Ben Rothwell na UFC spektaklu u Zagrebu?

Ključne riječi

Komentara 1

GV
golub Vaso
12:33 08.02.2016.

tema seminara je hormon rasta, teorija i praksa

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije