Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Slučaj restoran'

Cro Cop se ponovno javio, evo što ga je dodatno razljutilo: 'To je tužno i jadno!'

Mirko Filipović
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
19.05.2015.
u 11:08

"Lijepo je vidjeti koliko ima 'intelektualaca' i 'znanstvenika' kojima sam ja kriv jer ne dam da me netko pravi budalom"

Mirko Filipović podignuo je prašinu nakon svoje objave na Facebooku u kojoj je podijelio iskustvo iz jednog vukovarskog restorana. Naime, poznati hrvatski borac osjetio se prevarenim, u spomenutom restoranu naplatili su mu i stvari koje nije naručio, što ga je pogodilo. Naravno, njegovu objavu prenijeli su brojni hrvatski portali i nastala je burna rasprava, a Cro Cop je odlučio novim statusom dodatno pojasniti neke stvari.

Pa tako želi razjasniti da sve to nema uopće veze s novcem, već s principom. Tvrdi da ne bi riječ rekao da mu se netko ispričao, ali nije mogao prešutjeti nepravdu.

"Lijepo je vidjeti da razni portali prenose moje FB statuse kao Sveto pismo i lijepo je vidjeti da neki namjerno iskrivljuju činjenično stanje, a i lijepo je vidjeti koliko ima ''intelektualaca'' i ''znanstvenika'' kojima sam ja kriv jer ne dam da me netko pravi budalom. Samo sam podijelio svoje iskustvo iz dotičnog restorana jer je dotični restoran to i zaslužio i to je sve. Ali ne, javljaju se sa svojim bistrim komentarima razni debili kojima sam škrt, da što sam očekivao, besplatno možda, i bla bla, a lijepo i jasno sam sve napisao i cijena je zadnja stvar u cijeloj priči. Jednostavno, klošarluk nisam htio prešutjeti. Gazda, da je samo došao i rekao 'sori', sve bi bilo O.K. Ne bih riječ rekao, ali da mi naplati 17 kava, a naručene i popijene 4, to stvarno nema smisla, a da ne spominjem ostale svinjarije. I nakon što pitam konobara: ''Dobro, pa što je ovo?'' nitko živ da se došao ispričati, a kamoli da su račun korigirali, to je sramota. I sad sam ja škrtičina kojoj je puno bilo platiti! Jadno! Pa upravo sam u Vukovaru donirao novac za liječenje bolesnog dječaka, a udruge za napuštene životinje da ne spominjem!! Tužno je što se i razni idioti javljaju svojim maloumnim komentarima, razumio bih ljude koji su imali neko iskustvo, dobro ili loše u dotičnom restoranu pa da su nešto napisali o tome, ali kreteni koji nisu uopće pročitali moj status i veze s vezom nemaju, komentiraju slučaj, i to na takvoj razini da je to tragedija, a samo nisam dopustio da me netko vuče za nos. I stojim iza svake riječi napisane u svom statusu o doživljajima iz restorana! Al' dobro, psi laju karavane prolaze.. Bilo pa prošlo", napisao je Mirko.

>> Žao mi je svakog gosta restorana, Mirka su prevarili jer je poznat

>>Mirko Filipović u restoranu slavio krizmu pa se šokirao kad je vidio račun

>>Stipe Miočić: Nikada se ne bih borio protiv Cro Copa, pa ni za naslov prvaka

Foto: Screenshot/reuters

(Foto: Screenshot/ Mirko Filipović Facebook)

Komentara 190

Avatar nathanael.opet
nathanael.opet
11:48 19.05.2015.

Osobno sam dvaput bio u restoranu "Vrške"... lokacija mi se svidjela na prvi pogled... prvi put: sve izvrsno, više nego zadovoljan... drugi put: dovedem i strane goste - katastrofa! užas, od hrane do usluge... nikad više! --- to rekavši razumijem mirka zašto se ljuti, sasvim je u pravu ----- ---- (((a s druge strane, mirkec je digao toliku prašinu jer je notorni škrtac, to svi znaju... kuna mu se triput uznoji u ruci prije nego je dadne... nek se pohvali stipe drviš koliko puta je mirko platio piće... kako je bilo s plaćanjem večere u tokiju, npr. ...haha)))

Avatar Sveušesnaest
Sveušesnaest
11:47 19.05.2015.

Moram ispričati događaj naših poznanika u jednom restoranu na Krku (ne znam u kojem mjestu)...Došli su na ručak sa prijateljima iz Švicarske. Na vidljivom mjestu su bile naljepnice kartica s kojima se sve može plaćati.... I tako naruče oni, ručaju,, bili su zadovoljni s jelom i sa uslugom, i zatraže račun...Poznanica izvadi karticu da plati ručak, kad joj konobar kaže kako ne može platiti karticom , već samo kešom, jer im ne radi aparat za tu karticu....Pas kako vi to mislite, onda ste trebali označiti da tu karticu ne primate, jert u protivnom bi išli u neki drugi lokal, jer sa sobom ne nosimo gotovinu itd. Konobar je pozvao vlasnika, sve uljuđenim tonom, bez povišenih glasova...Došao vlasnik, ispričao se gostima, rekao je da ne moraju platiti ništa i još ih pitao, što će popiti.....

Avatar jurac
jurac
12:19 19.05.2015.

Imao sam goste iz australije koje sam odveo u razgledanje Vukovara.Bile su oduševljene viđenim,odmorili smo se u"Vrškama"i ne sjecam se nekih neugodnosti uživale su i cak su insistirale da još malo odsjedimo.Dvoje karmine sam imao u dva vinkovacka restorana,nemam zamjerke.. Prije nekoliko godina sam imao goste iz Bosne za Vinkovacke jeseni-eee tu sam se osramotio. Na mogu se sjetiti razloga što smo morali rucati vani jer obicno se tada nešto"zavrti na ražnju"ali taj puta smo otišli u jedan"ugledni"restoran-zlo i naopako od onog"kiseliša"rifuznog vina do glavnog jela i deserta,bosanci su sve to istrpili a i ja sam šutke progutao knedlu i rekao-nikad više u taj"ugledni"vinkovacki restoran.Izgleda da sve to zavisi od slucaja do slucaja.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije