Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'NAZIVAJU ME UMIŠLJENIM'

Oštar odgovor Cro Copa: Samo pametujte i hranite se time...

Cro Cop
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/6
11.02.2016.
u 19:00

– Evo za mangupe koji me nazivaju umišljenim i tvrde da bi bio red da sam ga pozdravio i slično... Sinoć sam bio u hotelu gdje su borci odsjeli, došao na piće pozdraviti izvršnog direktora UFC-a i naravno Santosa i Rothwella.

U povodu promocije UFC Fight Nighta koji će se 10. travnja održati u zagrebačkoj Areni, održana je konferencija za medije na kojoj su bili prisutni i glavni protagonisti ovog događaja.

Junior dos Santos i Ben Rothwell predvodit će zagrebački UFC Fight Night koji će se održati 10. travnja. Tim je povodom u Areni održana konferencija za medije na kojoj su bila prisutna obojica boraca, a jedna JDS-ova izjava izazvala je dosta pozornosti.

– Žao mi je što Mirka Filipovića nisam sreo. On je legenda, jedan od boraca zbog kojeg sam se i počeo boriti. Velika mi je čast bila boriti se protiv njega. Žao mi je što ga nisam sreo ovdje. Očekivao sam da će doći – rekao je Junior dos Santos okupljenim novinarima, a ta je izjava izazvala brojne komentare ljubitelja MMA borbi i UFC-a.

Neki su u svojim komentarima zamjerili Cro Copu što nije bio prisutan u zagrebačkoj Areni, a on je svima odgovorio na Facebook stranici portala Fight Site.

"Evo za mangupe koji me nazivaju umišljenim, da bi bio red da sam ga pozdravio i slično, sinoć sam bio u hotelu gdje su borci odsjeli, došao na piće pozdraviti izvršnog direktora UFC-a i naravno Santosa i Rothwella. Santos nije bio u hotelu, a s Rothwellom sam porazgovarao i popio piće kako je i red. I selfi smo jedan bacili koji je Ben i objavio na svom Facebooku, a vi samo pametujte i dalje i hranite se time… Pozdrav", napisao je Mirko.

>> Dos Santos poručuje: Miočić će postati novi prvak!

 

Just bumped into a legend!! "Right leg hospital, left leg cemetery" CroCop

Posted by Ben Rothwell on Wednesday, February 10, 2016

Komentara 22

Avatar H/S/P
H/S/P
19:37 11.02.2016.

Jadna nasa Domovina,covijek koji je ime Hrvatska nosia u svijet njima nevalja......

DO
dobarsavjet
19:16 11.02.2016.

Mirko ti si za njih prvo gospodin onda legenda.

BA
barbaizamerike
19:25 11.02.2016.

Mirko Legendo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije