Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KAD CRO COP UDARA

Počele pripreme: Pogledajte žestoki trening Mirka Filipovića!

Cro Cop
Foto: Printscreen Facebook
01.09.2015.
u 22:42

Mirko Filipović i Anthony Hamilton sastaju se 28. studenog u glavnom gradu Južne Koreje, Seulu

Mirko Filipović je započeo pripreme za svoj novi nastup te je objavio i video u kojem se vidi dio onoga što je danas odradio uz pomoć Marija Mlinarića, piše Fightsite.

Zapravo, u videu pratimo kombinaciju udaračkih tehnika i stand upa te je to sve Filipović, uz pomoć svog trening partnera i kondicijskog trenera, izveo uz brze izmjene. Teško se može detaljno zaključiti u kakvoj je Mirko formi, no sigurno je kako se nije zapustio te da pripreme započinje u odličnom stanju.

Poznavajući Mirka, tijekom pripreme će sigurno biti još zanimljivijih materijala, a nadamo se i gostiju u dvoranu te ćemo i mi objavljivati sve što naš najbolji i najpopularniji borac postavi na svoje profile na društvenim mrežama. Sad pogledajte na koji je način krenuo trenirati za svoju 46. borbu u karijeri.

Mirko Filipović i Anthony Hamilton sastaju se 28. studenog u glavnom gradu Južne Koreje, Seulu.

>> Pogledajte ovaj sjajan potez koji je oduševio borilački svijet!

 

Pocele pripreme!

Posted by Mirko Cro Cop Filipović on Monday, 31 August 2015

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije