Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 127
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'TO JE BILO NEPOTREBNO'

Cro Cop o suspenziji: Sam se sebi smijem da sam bio tako naivan

Cro Cop
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/5
26.11.2015.
u 21:24

- Da sam rekao da sam uzeo običnu infuziju, bilo bi Cro Cop suspendiran zbog kršenja antidopinškog programa i opet bi bilo Mirko dopingiran.

Mirko Filipović prokomentirao je odluku Američke antidoping agencije (USADA) koja ga je zbog uzimanja hormona rasta suspendirala na dvije godine.

- Suspendirali su me na temelju mog telefonskog poziva jer sam ja rekao da imam težu ozljedu, to isto sredstvo je dopušteno pod pretpostavkom da sam ja njih nazvao. Bez veze, uopće ta suspenzija nije bila potrebna. Obavijestio sam UFC da sam ozlijeđen i da ne mogu. Da je prevelika pauza od borbe s Gonzagom i da je moja mirovina moj konačni i jedini izbor. Nepotrebno je bilo - rekao je Cro Cop za Novu tv.

Prema novom ugovoru UFC-a i USADA-a svaki se prijestup rigorozno kažnjava pa se tako ne smije koristiti ni infuzija.

- Da sam rekao da sam uzeo običnu infuziju, bilo bi Cro Cop suspendiran zbog kršenja antidopinškog programa i opet bi bilo Mirko dopingiran. Ja sam se povukao s velikim nizom pobjeda, super je bilo, nažalost se ta ozljeda dogodila. Bolje ozljeda nego poraz. Sam sebi se smijem da sam bio tako naivan, svako zlo za neko dobro. Ni više ni manje - zaključio je Mirko.

>> Mirko Filipović zbog dopinga suspendiran na dvije godine!

Komentara 12

MA
majeltomoguce
22:34 26.11.2015.

HGH je na listi nedopuštenih sredstava - ti si uzimao HGH ... što je tu nejasno? Dal su oni tebe suspendirali zbog uzorka koji su ti uzeli u ZG 04.11. ili zbog tvog telefonskog poziva i priznanja? Bi li ikoga zvao da te nisu testirali? Tipični balkanski mentalitet - da ok ali znate ja ... ne zanima ih! Pa Europa je imala pravilnik o tome da mrkve moraju biti ravne, nema diskusine ili se držiš pravila ili si kažnjen - nema treće opcije u svijetu!

Avatar Vigo__the__Carpathian
Vigo__the__Carpathian
09:24 27.11.2015.

Mora biti da u Hrvatskoj nasoj neke rijeci i termini znace drugacije nego u ostatku svijeta.Kaze jucer Mirko "razapeli me ni krivog ni duznog".Kako ni krivog ni duznog?Neko ti podmetnuo taj hormon?Ubrizgao ti inekciju dok si spavao?Prijetili ti kladionicari da ga uzmes?Imas pravo,ni krivog ni duznog,podmetnuli ti.

MA
marex10
21:51 26.11.2015.

Mirko, a sto se opravdavas? Kome? Onima koji pljuju po tebi kad gubis, a kunu se u tebe kad pobjedjujes? Ti si pobjednik, castan borac, velemajstor, ljudina.....ti si vrh vrhova. Oni koji pisu trebali bi se ispricavati tebi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije