Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 61
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
stigao u Australiju

Miočić: Ponijet ću igraču konzolu, djevojku i pse pa razbiti Marka Hunta!

Stipe Miočić
Foto: Youtube Screenshot
03.03.2015.
u 13:43

Znam da baca teške udarce i moram se držati podalje od njega. Moram se držati svoje taktike i distance, kaže Miočić.

Stipe Miočić ovih dana boravi u australskom Adelideu u svrhu promocije nadolazećeg Fight Night eventa koji će predvoditi s domaćim favoritom Markom Huntom, piše Fightsite. "The Firefighter" je odradio slikanje sa svojim protivnikom, gledali smo njegov otvoreni trening, a odgovarao je i na mnoge upite lokalnih medija koji ga opisuju kao "najljubaznijeg mogućeg MMA sugovornika."

Upitan prije puta u Australiju što će ponijeti, Miočić je odgovorio: igrat ću konzolu X-Box, svoju djevojku i pse. Na koncu ništa od toga nije stiglo s njim u daleku zemlju, ali je bilo dovoljno materijala da se u intervjuu probije led.

"Vjerojatno ću stići desetak dana prije na meč, a za potpunu aklimatizaciju će mi trebati četiri do pet dana", rakao je Miočić na početku i otkrio svoje prve dojmove...

"Nevjerojatno je ovdje,  bio sam tu već dva puta jer imam obitelj u Melbourneu. Predivna je zemlja, volim tu biti i uživat ću ne samo u borbi, nego i u krajoliku."

Borio se protiv Maldonada u Brazilu, sada ga čeka Novozelanđanin s australskom putovnicom u Adelideu...

"Naviknuo sam se već. Borio sam se u Brazilu protiv Brazilca, naviknuo sam na to. Neću imati problema s tim i s publikom", tvrdi Stipe koji bi po svoj prilici u publici mogao imati i hrvatskih navijača, ako ćemo se ravnati prema iskustvima Filipovića, Pokrajca i Reljića koji su se već borili u dalekoj zemlji.

 

Mark Hunt ne skriva svoje namjere. Planira nokautirati našeg boca. Kako on to komentira?

"Ovo je posao, svi idemo na pobjedu. On će pokušati napraviti ono što mora, ja ću učiniti isto za pobjedu. Nemam ništa osobno protiv njega, rukovali smo se, super je lik. Ovo je samo posao."

Kako vidi "Super Samoanca"?

"Znam da baca teške udarce i moram se držati podalje od njega. Moram se držati svoje taktike i distance. Nebitno kako, ali budite sigurni da ću ja pobijediti u ovoj borbi, moja ruka će biti u zraku na kraju meča. Ovo je MMA, nije bitno gdje ću pobijediti, na podu ili nogama. Pobjedit ću u svakom segmenutu ove borbe", samouvjeren je Miočić.

Mnogi su Hunta stilski usporedili s Royom Nelsonom, a znamo da je Miočić "Big Countryja" deklasirao u međusobnom dvoboju. Hoćemo li gledati i reprizu s Huntom?

"Bilo bi super. S Royem jest bilo vrlo teško, radi se o odličnom udaraču, ali i dosta različitom borcu iako sličnosti ima. Naravno, kada bih uspio napraviti isti posao, bio bih zadovoljan. Ako se držim svog plana, mislim da će biti OK."

Taktika?

"Kada mi dignu ruku, onda ćete saznati kako sam to napravio, ne prije", zaključio je zagonetno Hrvat.

>>MMA borac pretukao čovjeka koji ga je preko interneta izazivao na borbu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije