Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 27
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uoči meča s huntom

Miočić sletio u Australiju, dočekali ga hrvatski navijači

Miočić
Facebook
28.04.2015.
u 14:30

Iako mu je Mirko Filipović savjetovao da u Australiju otputuje 3 ili 4 tjedna ranije, "The Firefighter" se u zemlji "Down under" pojavio tek 12 dana ranije.

Hrvatsko-američki UFC-ov teškaš, Stipe Miočić, sletio je u australski Adelaide gdje će 11. svibnja ukrstiti rukavice s domaćim miljenikom Markom Huntom.

Iako mu je Mirko Filipović za vrijeme boravka u Zagrebu savjetovao da zbog klimatske i vremenske prilagodbe u Australiju otputuje 3 ili 4 tjedna ranije, "The Firefighter" je ipak skratio taj period te se u zemlji "Down under" pojavio tek 12 dana ranije, piše Fightsite.

Već na aerodromu ga je dočekalo mnogo hrvatskih navijača kojih u tradicionalno "kockasto obojanom" Adelaideu ima zaista mnogo. Miočić je spremno davao autograme i fotografirao se s navijačima te je oduševljenje podijelio na svojim društvenim mrežama.

"Ovako sam dočekan kada sam sletio u Adelaide. Nevjerojatno!" - stoji u poruci uz fotografije.

>>Hunt o borbi s Miočićem: On može donijeti kobasice, a ja ću pivo

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije