Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 165
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'P..... su se po meni'

Miočić se razljutio: Iskoristili su moju dobrotu, bilo je to poput šamara u lice...

Cro Cop Miočić
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/5
17.01.2017.
u 11:50

Zarađujete na meni u mom gradu, a čovjeku koji je izazivač i koji nikad nije osvojio UFC-ovu titulu dajete više novca? To se definitivno mora promijeniti, kaže Stipe.

Stipe Miočić se rijetko uključuje u rasprave i nismo naviknuti na njegove kritike upućene UFC-u, ali izgleda kako je i aktualnom teškaškom prvaku prekipjelo.

Prilikom gostovanja na The MMA Houru Stipe se dotaknuo ugovora po kojem je za svoju posljednju obranu naslova zarado manje od izazivača Alistaira Overeema, piše Fight Site.

“To je strašno. Stvari se definitivno moraju promijeniti. Nešto se mora promijeniti. To nije pošteno”, izjavio je Miočić koji je za nastup na UFC 203 priredbi dobio 600 tisuća dolara, dok je njegovom izazivaču iz Nizozemske pripalo 200 tisuća više.

“Osjećao sam se kao da su se malo posrali po meni. Pokušavam činiti stvari na ispravan način i raditi s njima, a oni mi jednostavno nisu dali dobru ponudu. To je moja greška, ali i oni su znali što rade. Iskoristili su moju dobrotu kao slabost. Rekli su da je to najbolje što mi mogu ponuditi, a ja sam odgovorio kako je to odlično, no onda saznam da zapravo i nije.”

Na pitanje je li postao frustriran nakon što je saznao za razliku u plaći, Stipe je odgovorio:

“Naravno”, a onda otkrio odgovor koji je dobio od svog poslodavca:

“Bla, bla, bla, bla. Samo su tražili neke isprike, kao potpisao si taj ugovor… Zarađujete na meni u mom gradu, a čovjeku koji je izazivač i koji nikad nije osvojio UFC-ovu titulu dajete više novca? To se definitivno mora promijeniti, a činjenica da je moj izazivač zaradio više od mene u mojem gradu je bila poput šamara u lice.”

U nastavku razgovora prvak otkriva kako UFC planira organizirati njegovu iduću obranu u svibnju na lokaciji koja nije Cleveland, a zatim se osvrnuo i na to očekuje li promjene nakon svega.

“Trenutno je nered pa ćemo ostaviti stvari onakvima kakve jesu. Mi definitino nismo nepošteni. Ne tražimo par milijuna ili nešto poput toga, već naknadu za osvajanje pojasa, obranu istog u mojem gradu i činjenicu da je lik zaradio više od mene. To je nečuveno, to je strašno”, zaključio je Miočić.

Komentara 1

KU
kupatilo
13:09 17.01.2017.

E moj Stipe mismo ti hrvati uvjek nagrebusili.Zato te likove malo onako kiruški pregledaj i odi Japancima kojite cjene.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije