Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 57
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JAKO ZAINTERESIRAN

Miočić: Overeem kao sljedeći protivnik? Može!

Alistair Overeem
Foto: DPA/Pixsell
28.06.2014.
u 20:33

Stipe je iznimno zainteresiran za meč protiv zvučnih imena i vrlo rado bi kao idućeg protivnika htio upravo ili Overeema ili bivšeg prvaka Dos Santosa.

Prije svega tjedan dana MMA svijetom poput male bombe, pogotovo među hrvatskim fanovima, odjeknula je informacija da UFC priprema okršaj između Stipe Miočića i Alistaira Overeema. Još uvijek nema službene potvrde da će do tog okršaja zaista i doći, ali čini se da u taboru američko-hrvatskog borca nemaju ništa protiv upravo ovakvog raspleta.

Miočić je mnoge još jednom ugodno iznenadio ekspresnom pobjedom nokautom u meču protiv Fabija Maldonada i očito je da ga sad čeka jedan nešto veći zalogaj.

Miočićev menadžer Greg Kalikas gostovao je u emisiji UFC Tonight koju vodi Ariel Helwani te je otkrio planove...

Stipe je iznimno zainteresiran za meč protiv zvučnih imena i vrlo rado bi kao idućeg protivnika htio upravo ili Overeema ili bivšeg prvaka Dos Santosa.

>> Miočić razočaran porazom prijeti Meksikancima (Velasquezu): U borbi bi Hrvat pobijedio!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije