Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Buran život

Mike Tyson došao kući i zatekao Brada Pitta u krevetu sa svojom suprugom! Evo što se zatim dogodilo!

Boxer Mike Tyson poses at the 2015 iHeartRadio Music Awards in Los Angeles, California, March 29, 2015. REUTERS/Danny Moloshok
Foto: Reuters
1/12
24.01.2017.
u 16:57

Njegov menadžer otkrio je kako su se Mike Tyson i Naomi Campbell na jednoj zabavi u toaletu upustili u seksualni odnos

Mike Tyson, bivši boksački prvak, vodio je buran život ispunjen uzbuđenjima i mnogim kontroverzijama. Uzbuđenja nije nedostajalo ni u ringu, a ni izvan njega.

Engleski mediji posljednjih se dana opet bave njegovim likom i djelom, vade dijelove iz njegove biografije koji su manje poznati. Doduše, riječ je o detaljima o kojima se već pisalo, ali ipak nisu poznati svima.

Pa su tako iz njegove biografije izvadili dijelove koje se tiču njegova ljubavnog života jer o onom boksačkom uglavnom se sve zna. Pa se tako "otkrilo" da je svoju sada bivšu ženu Robin Givens, s kojom je bio u braku krajem 80-ih, jednoga dana uhvatio u krevetu s Bradom Pittom.

– Mi smo baš bili pred razvodom, a kada sam jednom došao u našu kuću u L.A.-u, vidio sam da nije bila sama. Prvo mi se činilo da je bila u ženskom društvu jer je osoba koja je bila s njom imala dužu plavu kosu. Kasnije se uspostavilo da je to bio Brad Pitt. Trebali ste mu vidjeti izraz lica kad me ugledao, kao da proživljava posljednje dane u životu – rekao je Tyson pa nastavio:

– Molio me da ga ne udarim. Smilovao sam mu se i pustio sam ga da ode, a on je pobjegao glavom bez obzira.

U biografiji pod nazivom "Neispričana priča" otkriva velik broj poznatih i manje poznatih detalja, a njegov bivši menadžer Rory Holloway ispričao je priču o njemu i Naomi Campbell​.

– Bila je nekakva zabava u New Yorku i vidio sam da Mike razgovara s nekom lijepom djevojkom. Nisam znao o kome je riječ, ali vidio sam da su zajedno otišli do toaleta. Kako sam ja uvijek morao paziti da Mike ne napravi nekakvu glupost, otišao sam za njima da vidim što se događa. Čuo sam da su se već upustili u razmjenjivanje strasti pa sam ostao ispred toaleta i svim ljudima govorio da odu na drugi jer je ovaj zauzet. Znate, ta djevojka bila je Naomi Campbell – ispričao je  Holloway.

Komentara 3

ZB
zgrada_bez_parkinga
20:51 24.01.2017.

Jest istina , gledao ja neki talk show gdje je Tyson to on licno izjavio da mu je Brad odradjivao zenu kad je izlazio iz auta , mislio je da je zensko. Al skontao je covjek da Brad nije kriv ... covjek je tu dosao samo da odradi.

Avatar Nadan Vidošević
Nadan Vidošević
19:17 24.01.2017.

da je to istina brijem da bi mu tajson glavu napuco aperkatom na mars

AU
austrougarskigeneral
10:51 25.01.2017.

sigurno ga je šakom lupio u glavu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije